Kazlıçeşme'de ödül gecesi

Kazlıçeşme'de ödül gecesi
Yazar ve Tsm sanatçısı Onur Akay'ın seneler önce kurduğu, kendi adını verdiği, özel haberleriyle kısa sürede kurumsallaşan Onur Akay Medya, 4 senedir ödül dağıtmaya devam ediyor. 4. kez düzenlenen Onur Akay Medya Yılın Ödülleri töreni geçen sene de olduğu gibi Zeytinburnu'ndaki Kazlıçeşme Kültür Merkezi'nde düzenlendi

Görkemli törenin sunuculuğunu yapan isim Akit TV'de yayınlanan Gün Başlıyor programının sunucusu Serkan Aksarı oldu. Türkiye genelindeki engelli kardeşlerimizin verdiği oylarla belirlenen isimler, tek tek ödüllendirildi. Törenle birlikte 1990 yılında sanat hayatına başlayan Onur Akay'ın da 30. sanat yılı kutlandı ve Akay ödüllendirildi. Akay, ödülünü ise konservatuarda hocası olan usta müzisyen Ahmet Özden'in ellerinden aldı.

Yılın annesi Wilma
Milat ve Melodi adında iki çocuğu bulunan oyuncu manken ve model Wilma Elles, yılın annesi seçildi. Ödülünü ünlü oyuncu Esra Sönmezer'in elinden alan Elles, anneyle ilgili konuşma yaparken gözyaşlarına hakim olamadı ve yere oturdu. Ölen annesinden yola çıkarak bütün annelerin değerli olduğunu belirten güzel oyuncunun duygusal konuşması büyük alkış aldı.

Evlilik sürprizi yapıldı
Sahneden önce kulise gelerek sunucuya ulaşan iki genç, evlenme teklifini sahneden yapmak istediğini belirtti. Sunucu Serkan Aksarı ise gençlerini kırmayarak hayallerini gerçekleştirdi.

Hakan Aysev'in Ayağı Kırıldı
Opera sanatçısı Hakan Aysev, yılın sanatçısı ödülüne layık görüldü. Ayağı kırıldığı için ödülünü almaya gelemeyen Aysev, bir video göndererek hayranlarına teşekkür etti.

İsmail Gökgez de ödül verdi
Onur Akay Medya'nın en genç yazarı olan ve Damga Gazetesi magazin yazarı İsmail Gökgez, geçen sene olduğu gibi bu sene de ödül verdi. Hürriyet Gazetesi'nden Behlül Aydın'ın ödülünü takdim eden Gökgez, meslektaşı gelmeyince ödülünü Esra Sönmezer'e verdi. Genç gazeteci Gökgez, geçen sene usta gazeteci Tayyar Işıksaçan'a ödül vermişti.

Duygu Özay kızının ödülünü aldı
'İyi ki Geldin' şarkısıyla Yılın Şarkısı ödülüne layık görülen Tuğba Özay, şehir dışında olmasından dolayı ödülünü almaya gelemedi. Annesi Duygu Özay'ın ödülünü almasını isteyen usta manken, annesine bir de not yazdı. Bu özel not Duygu Özay tarafından sahnede okundu.

Ödül alan isimler ise şu şekilde
Onur Ödülü: Cengizhan Sönmez ve Cengiz Semercioğlu
Yılın Sanatçısı: Hakan Aysev
Yılın Annesi: Wilma Elles
Yılın Magazin Gazetecisi: Behlül Aydın
Yılın Şarkısı: Tuğba Özay (İyi Ki Geldin)
Yılın Magazin Programı: Gel Konuşalım
Yılın Magazin Sunucusu: Ece Erken ve Bircan Bali (Beyaz TV)
Yılın Yapımcısı: Bilal Özbilge (Beyaz TV)
Yılın Ana Haber Programı: Fatih Portakal ile Fox Haber

Reyhan Cansu
onur akay

esra sönmezer

wilma elles

duygu özay

berna tan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.