Kolpaçino 4 4'lük yorumları! Film nasıldı iyi miydi kötü müydü

Kolpaçino 4 4'lük yorumları! Film nasıldı iyi miydi kötü müydü
 DAMGA Editörü
Daha önceki 3 filmi ile sinema dünyasına damga vuran Kolpaçino, 4'üncü kez seyircisiyle buluşuyor. Film hakkındaki düşünceler de merak konusu. Peki, Kolpaçino 4 4'lük nasıldı, iyi miydi kötü müydü tutar mı? Filmin yorumları haberimizde yer alıyor.

Sinema dünyasının en popüler serilerinden biri olan ve yayınlandığı dönemden bu yana uzun bir süre geçmesine rağmen halen sosyal medya ve birçok platformda paylaşılan Kolpaçino, 4'üncü kez beyaz perdede yerini alıyor. Şafak Sezer ve birçok önemli oyuncunun rol aldığı proje bu cumadan itibaren salonlardaki yerini alacak. Filme gitmek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. Peki, Kolpaçino 4 4'lük nasıldı, iyi miydi kötü müydü tutar mı? Filmin yorumları haberimizde yer alıyor.

Kolpaçino 4 4'lük oyuncuları kimdir?

Şafak Sezer Özgür, Aydemir Akbaş Sabri, Serkan Şengül, Mehmet Ali Erbil, Abidin Yerebakan, Yiğitcan Özyiğit, Ali Çatalbaş Özgür Özgülgün, Burak Öncü Saba Tümer, İbrahim Tatlıses, Kayhan Pinç, Kubilay Penbeklioğlu, Serdar Ortaç, Deniz Oral, Cengiz Kurtoğlu, Ömer Kurt, Cem Kılıç, Aşkım Kapışmak, Arda Esen, Selim Erdoğan, Buket Dereoğlu, Sadi Celil Cengiz.

Kolpaçino 4 4'lük konusu nedir?

Kolpaçino filminin devam halkası olan komedi türündeki "Kolpaçino 4 4'lük", önceki hikayelerde kendisine kazık atan eski dostlarıyla hesaplaşmaya karar veren Özgür'ün hikayesini konu ediyor. Artık aralarındaki husumete bir son vermek isteyen Özgür ve Sabri, hesaplaşmak için bir mekanda buluşmaya karar verir.

Kolpaçino 4 4'lük filmi nasıldı?

Özgür'ün yeni bir hikayesini konu almaya devam eden Kolpaçino'nun yeni filmi için dün gala günüydü. Birçok ünlü ismin katıldığı gecede misafirlere gösterim yapıldı. Bu cuma ise vizyona girecek. Şimdiden özleyip izlemek istediğini yazan çok sayıda kişi mevcut. Galadan ayrılanlarda bir hayli mutluydu ve sosyal medyada olumlu yorumlar vardı. Sizler de düşüncelerinizi aktarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum