Korku filmlerinin en ürkütücü 3 çocuk karakteri!

Korku filmlerinin en ürkütücü 3 çocuk karakteri!
Netflix eklentisi Run Rabbit Run'dan yola çıkarak, korku filmlerindeki en korkunç çocukları tartışıyoruz...

Berrin Yeşiltepe - Son zamanlarda bu çalışmalara yenileri eklenmiştir. "Succession"ın yıldızı Sarah Snook'un oynadığı "Run Rabbit Run", Netflix'te izleyiciler tarafından çok beğenildi. Snook'un canlandırdığı Ebe Sarah, Dinah Reed'in filminde bekar bir annedir.

Sevgili kızı Mia'nın (Lily Latorre) yedinci doğum gününde Sarah'nın dikkatle kontrol edilen dünyası değişmeye başlar. Mia, tüm korku-gerilim çocukları gibi tuhaf davranmaya başlar. Bu sırada kapısında beliren gizemli bir tavşan durumu daha da karmaşık Çocukların sevimli olmalarına rağmen bazen garip hikayeler anlattıklarını ve biraz korkutucu olabildiklerini biliyoruz. Sinema dünyası, çocukların bu ürkütücü tarafını konu alan pek çok eser üretti.

Grady Kız Kardeşler (Cinnet)

Otuz beş yıl sonra Grady kardeşler, Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan, ustaca Stanley Kubrick uyarlaması Insanity'de onları hâlâ korkutuyor.

Samara (Halka)

Söylentiye göre kaset yedi gün sonra görenleri öldürecek. Sırf bu kasetleri izleyerek dört genç şüpheli bir şekilde öldü... The Ring'de Samara Morgan'ı uzun siyah saçlarıyla oynayan Davey Chase, uzun bir süre rüyalarımıza musallat oldu. .

Damien Thorn (The Omen)

Omen'den Damien, doğumundan bu yana sayısız felakete neden oldu. Kıyameti Getiren Çocuğun Gizemi, tüm bu felaketlerin nedenini tüyler ürpertici bir şekilde açıklıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.