Kültür Bakanlığı'ndan tepkiler sonrası Sıla konserine revize

Kültür Bakanlığı'ndan tepkiler sonrası Sıla konserine revize
Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaz Konserleri'nin İzmir ayağında konser verecek olan Sıla'ya yöneltilen tepkiler sonrasında Kültür Bakanlığı geri adım attı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada konserin revize edileceği duyuruldu.

15 Temmuz darbe girişimi hakkındaki açıklamalarıyla gündeme oturan ve yoğun tepki gören Sıla, meslektaşı Davut Güloğlu ile de davalık olmuştu. Şov malzemesi olarak gördüğünü söylediği 15 Temmuz darbe girişimi ve Hendek operasyonunda şehit düşen askerler hakkındaki ifadeleriyle konserleri de iptal edilen Sıla Engerek şarkısının klibini konser görüntülerinden oluşturmuştu.

"KONSER PROGRAMI REVİZE EDİLECEK"
Bakanlığın twitter hesabından Bodrum Konserlerine ilişkin yapılan açıklama şöyledir:  "Devletimiz milletimizin sesini duyar, dinler, anlar ve gereğini yapar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin hassasiyeti bizim hassasiyetimizdir. Gelen yoğun tepki ve eleştirilere kulak tıkamamız düşünülemez. Bu çerçevede Temmuz ayı konser programlarımızı revize edeceğimizi kamuoyumuzun bilgisine sunarız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.