La Casa De Nesrin!

La Casa De Nesrin!
Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, tüm dünyayı kasıp kavuran İspanyol dizisi La Casa De Papel'de rol alacağı iddiaları heyecan yaratmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncunun menajeri haberleri doğruladı ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi

İspanyol dizisi La Casa De Papel'in yeni sezonunda rol alacağı öne sürülen Nesrin Cavadzade'in menajeri açıklama yaptı. Son olarak Bizim Hikaye'de oynayan Nesrin Cavadzade'nin La Casa De Papel'de rol alacağı iddia ediliyordu. 3. sezonunun çekileceğinin açıklanmasının ardından diziye ‘İstanbul’ karakterinin dahil olacağı söylentileri de Türk seyircileri heyecanlandırmıştı. 'İstanbul' karakteri ile La Casa De Papel'e dahil olacağı iddia edilen Nesrin Cavadzade'nin menajeri açıklamalarda bulundu.

Görüşmeler sürüyor
Menajer Selin Kök, görüşmelerin olduğuna dair çıkan haberleri doğruladı. Kök şöyle konuştu: "Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler sürüyor. İlk görüşmeden olumlu sonuç çıktı." "Bir görüşme daha yapılacak. Nesrin Hanım 4-5 dil bilen bir oyuncu, bu onu daha da farklı kılıyor." "Canlandırılacak karakterle ilgili şimdilik bir bilgi vermem doğru olmaz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene İspanyol yapımı El Desentierro adlı sinema filminde kamera karşısına geçti ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tercih edilmesinde önemli faktörlerden biri de bu olsa gerek..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.