Menajer: Transferin Gizli Yüzü okuyucularıyla buluştu

Menajer: Transferin Gizli Yüzü okuyucularıyla buluştu
Futbol dünyasının başarılı menajerlerinden Mustafa Açıkgöz’ün Menajer: Transferin Gizli Yüzü isimli kitabı Nemesis Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Mustafa Açıkgöz menajerlik kavramının ne olduğunu ve bilinmeyen yönlerini Menajer: Transferin Gizli Yüzü kitabında anlatıyor. Menajerlik mesleğini, ortaya çıkmasından itibaren tüm teknik detaylarıyla kaleme alan yazar; lisans hakkından temsil etme süreçlerine, sözleşmelerden transfer dönemlerindeki kritik kararlara kadar yeşil sahanın dışında da devam eden önemli anları gün yüzüne çıkarıyor.

Hamit Altıntop’tan Rüştü Reçber’e, Victor Orta’dan Nihat Kahveci’ye, Türk ve dünya futbolundaki önemli isimlerin de görüşlerinin yer aldığı bu kitap, yaşanmış hikâyeler ve özel röportaj ekleriyle renkleniyor. Menajer, spora ve futbola ilgi duyan herkes için ideal bir başlangıç kitabı.
 

Mustafa Açıkgöz Menajer: Transferin Gizli Yüzü

***

Menajer kime denir?

Profesyonel futbol menajeri, kulüple futbolcu arasındaki anlaşmayı sağlayan, futbolcunun tüm sorunlarından arınarak sahaya çıkmasına destek olan kişi olarak tanımlanır. Meslek hayatı boyunca futbolcuya yardımcı olmakla sorumludur.

Arka Kapaktan:

Oyuncusunun her anında, iyi gününde de kötü gününde de yanında olan, her ihtiyacını karşılayabilen menajer, futbolun olmazsa olmaz parçalarındandır.

Nihat Kahveci

Daha olumlu olup bu karamsarlığı bırakır ve güzel hikâyelerle yola çıkarsak futbol kalitemizi, kültürümüzü artırırız.

Hamit Altıntop

Menajer olmanın metodolojisinden bahseden pek kitap yok ve bu, gerçekten akıllıca bir fikir. Futbol bilgi, iletişim ve dürüstlükle başarıya ulaşabilir.

Victor Orta – Leeds United Sportif Direktörü

Futbol tek bir kişinin yönetebileceği durumdan çıkıp ekip işi haline geldi. Menajerlerin de bu ekibin bir parçası olması gerektiğini düşünüyorum.

Rüştü Reçber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.