Muhteşem çocuklarla muhteşem oyun

Muhteşem çocuklarla muhteşem oyun
Karnelerini alan çocuklar Beylikdüzü Belediyesi’nin yarıyıl tatili etkinliklerinde eğlenmeye devam etti. 2017-2018 eğitim- öğretim yılının ilk yarısını geride bırakan öğrenciler için ‘Yarıyıl Şenliği’ programında Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt oyunu çocuk izleyicilerle buluştu.

Beylikdüzü’nde yarıyıl tatili çocuklar için dopdolu bir içerikle devam ediyor. Her günü ayrı bir etkinlikle geçiren minikler dün de  'Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt' kukla gösterisinde buluştu. Oyunda üç afacan kardeşin, yaramazlıkları ve herkesin korktuğu “Muhteşem Kurt” ile tanışıp arkadaş olmaları anlatıldı.

Yalın haliyle anlattık
Okan Karacan’ın yazıp yönettiği oyunda; Karacan ile birlikte Can Tarakcı rol aldı.  “Çocuklarla keyifli bir gün geçirdik” diyen Karacan ve Tarakcı, “Oyunla çocuklar hem eğlendi hem de düşündü. Bu sayede çevrelerine farklı gözle bakmalarını sağladık. Olduğunca yalın biçimde anlatmaya çalıştığımız 'Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt' oyununa çocukların candan katılımı bizleri mutlu etti” dedi.

4 Şubat’a kadar sürecek
Marmara Mahallesi’ndeki Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Gürpınar Mahallesi’ndeki Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Kavaklı Mahallesi’ndeki Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi ve Beylicium AVM’de gerçekleşecek programlar 4 Şubat Pazar günü sona erecek. Mahallelerde belirlenen güzergahlardan aralıklarla hareket edecek ücretsiz servislerle çocukların ulaşımı sağlanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.