Murat Karasu'ya cinsel taciz suçlaması!

Murat Karasu'ya cinsel taciz suçlaması!
Son dönemde Arka Sokaklar'ın sevilmeyen karakteri Özer Başkomiser olarak ekranlarda gördüğümüz Murat Karasu, müzikalindeki bir oyuncunun taciz suçlamasıyla karşı karşıya.

Oyuncu Zehra Y., müzikal provasında yönetmen Murat Karasu’nun cinsel tacizine uğradığını iddia etti. Genç kız, “Ayağıma masaj yapma bahanesiyle beni taciz etti” dedi. Karasu ise iftiraya uğradığını savundu.

Soruşturma başladı
Oyuncu ve yönetmen Murat Karasu hakkında, 22 yaşındaki asistanı Zehra Y.'yi taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Genç asistan, provalarda kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söylediği Karasu'yu şikayet etti.

Masaj tacize dönüştü
İddiaya göre olay şöyle meydana geldi: Bir müzikalin yönetmenliğini üstlenen Karasu, provalarda sakatlanan Zehra Y.'nin yanına gidip ayağına masaj yapmaya başladı. Sonra masaj, cinsel tacize dönüştü.

Kendini savundu
Olayın ardından genç kız, Karasu'dan şikayetçi oldu. İddiaları yalanlayan Karasu; genç kızın, asistanı olmadığını ve oyuncu kadrosuna giremediği için kendisine iftira attığını savundu. Karasu 10 yıla kadar hapisle yargılanıyor. Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.