Murda & Tabitha Harbiye şarkı sözleri

Murda & Tabitha Harbiye şarkı sözleri
Ünlü şarkıcı Murda 2022 yılındaki ilk düetini Hollandalı Tabitha ile yaptı ve Harbiye şarkısını sevenleriyle buluştu. Önder Doğan'ın yeni parçasını dinlemek isteyenler parçada hangi kelimelerin yer aldığını da merak ediyor ve araştırıyor. Murda & Tabitha Harbiye şarkı sözleri haberimizde.

Son dönemde birçok rapçi ile yaptığı düetler başta olmak üzere kendi şarkılarıyla da müzik listelerinde iz bırakan Murda, 2022'nin açılışını bu gece yapıyor. Türkiye saati ile 00.00'da yayınlanacak Harbiye için Tabitha ile bir araya gelen Önder Doğan, beklentilerin yüksek olduğu bir parçayı sevenlerinin beğenisine sunuyor. İki şarkıcı daha önce 2018 yılında da Geen Tijd (Zaman Yok) isimli parçada birlikte çalışmıştı. Murda'nın hayranları da Harbiye şarkısının sözlerini öğrenmek üzere internette araştırıyor. Murda & Tabitha Harbiye şarkı sözleri haberimizde yer aıyor.


Murda & Tabitha Harbiye şarkı sözleri

Başarılı rapçi bir süre önce kısa süreli bir kısmını paylaştığı yeni şarkısının sözleriyle dinleyenlerini heyecanlandırmıştı. Tabitha'nın da güçlü sesi ile renk kattığı parça yayınlandıktan sonra ilgi görecek gibi gözüküyor.

Harbiye şarkı sözleri

Beklettin
Beni çok beklettin
Dönemez dönemez dönemez
Kalbim sana, baby sana
Beklettin
Beni çok beklettin
My love, my love
Aramızdaki aşksa
İstemem senden başka
Gör gerçeklerden kaçma
Vazgeçmem senden asla
Hep kaybettim ben bu aşkta
İstemem senden başka
Gör gerçeklerden kaçma
Vazgeçmem senden asla
Yeah yeah yeah
Paraları saya saya
Uçak Abu Dhabi’ye
Arabanın üstü açık
Baby sanki Harbiye
Seni çoktan kestim girl
Aldım takibe
Çeşme yazlık sen ben
Baby gel akalım sahile
Yea yea
Bana duyguların sahi mi?
Halimi gören bilir sana talibim
Kim şimdi o kalbin sahibi?
Girl sahi mi yea

Beklettin beni çok beklettin
Dönemez dönemez dönemez kalbim sana baby sana
(My love) (Hep kaybettim ben bu aşkta)
İstemem senden başka
Girl gerçeklerden kaçma
Vazgeçmem senden asla
Baby do you love me
Takıntımsın cano sanki money
In da club benim
Shawtym içer dom p
Bağımlıyım senin aşkına junky
Düştüm gülüşüne bungee
İmma savage shawty yani vahşi
Hadi bu takside baby girl f*ck me
Beni hep iste baby sanki junky
Ben seni beklerim
Girl seni gördüm
Bütün o renklerin
One in a million
Yok ki bir benzerin
Kavgayı bırak baby girl
Lets just dance again

murda


MURDA KİMDİR?

30 Ocak 1984 Hollanda doğumlu olan Murda, Amsterdam’da dünyaya geldi. Asıl ismi Önder Doğan olan başarılı rapçi bir dönem Madrid’de yaşadı. Hollanda’ya dönüşünün ardından müzikle uğraşmaya başlayan Murda, 2008’de ilk EP’sini hazırladı. 2015’te çıkardığı parçaları daha sonra bir albümde birleştiren Murda son olarak “Nereye Kadar” isimli parçasını müzikseverlerle buluşturdu.

Onu 'Niet zo' veya 'Rompe' gibi birçok hit şarkıdan tanıyor olabilirsiniz veya onu beyazperdede 'Gangsterboys' filminde Mahmut olarak görmüşsünüzdür. Spotify'da ayda üç milyondan fazla dinleyicisi var. Murda hem Hollanda'da hem de Türkiye'de köklü bir sanatçıdır.

Murda, müzik endüstrisinde uzun süredir, her zaman büyük bir zevkle çalışıyor. Yaptığı şeyi yapmasının nedeni ailesidir. “Bana verilen tüm fırsatlarla kutsandım ama tüm bunlara sahip olmasaydım, aileme her şeyi vermek için yine de çok çalışırdım” diyor. Onlar onun için çok önemli ve onlara bakma ve onların yanında olma sorumluluğu hissediyor. Baba olmak hayatında Murda olmaktan daha büyük bir rol oynar.

Murda uzun bir süre Türkiye'de yaşadığı için ülkeye ve kültüre olan bağı ve sevgisi derinlere kök salmıştır. Murda'nın kendisine göre kültür farkı, Türk insanının sanatçı sevgisinde daha fanatik olmasıdır. Seviyorlar ama aynı zamanda daha fanatik bir şekilde nefret ediyorlar. Hollandalılar daha mütevazı. İkisinin de kendine has bir çekiciliği var ve hem Türk hayranlarına hem de Hollandalı hayranlarına sevgisi var.

Türkiye'de saygın bir sanatçı olarak kendini kabul ettirmesi biraz zaman aldı ama artık o konuma geldiğini hissediyor.

Yeni bir bölüm geldi ve bir sanatçı olarak yeni bir gelişim yolculuğunda. Sektörde neleri daha çok görmek istediği sorulduğunda hemen şu yanıtı veriyor: Daha çok Türk insanı.

“Kesinlikle daha fazla görmek istediğim şey yaratıcı endüstrideki Türkler. Ben birkaç kişiden biriyim, bu yüzden müzikte, ekranda veya başka herhangi bir sanat dalında daha fazla Türk-Hollandalı sanatçı görmek güzel olurdu. Sunacak çok şeyi olan çok yaratıcı ve yetenekli Türkler var ve umarım bunu yapma şansı bulurlar.” Murda

"Her şeyi sonuna kadar açmaya hazırım, ama ben iyi adamım." Murda'nın en yakın olduğu insanlara karşı büyük bir tutkusu ve sevgisi vardır. Kocaman bir kalbi olan ve herkesi kabul eden biri.

“Yüz yıl içinde dünyada daha fazla kabul göreceğini umuyorum. Hepimiz o kadar karıştık ki artık siyahla beyaz arasında bir fark yok ve tüm farklılıklarımızda birlik var. Umarım dünya sevgi tarafından yönetilir. Torunlarımın güçlü, akıllı ve kibar insanlar olduğunu, herkesi kabul ettiğini ve seveceğini de temenni ediyorum" Murda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.