Müslüm filmi ilk seansta büyük ilgi gördü!

Müslüm filmi ilk seansta büyük ilgi gördü!
Merhum sanatçı Müslüm Gürses'in çocukluktan sanat hayatında zirveye ulaşma hikayesini konu alan Müslüm filmi bugün vizyona girdi. Peki Müslüm filmi hangi sinemalarda gösterimde, yorumları nasıl ve bilet nasıl alınır? İşte detaylar...

Baş rollerinde Timuçin Esen, Ayça Bingöl, Zerrin Tekindor, Güven Kıraç ve Erkan Can'ın yer aldığı Müslüm filmi ilk gününde gösterime girdi. Aylardır sabırsızlıkla beklenen film hem sinema severler hem de merhum sanatçının hayranları tarafından merak ediliyor. Sosyal medyada sürekli olarak Müslüm filmi ile ilgili yorumlar yazılıyordu. Artık alınan biletlerin fotoğrafları paylaşılıyor. Duygu yoğunluğu da bir hayli fazla olan filme ilgi oldukça fazla.
 

Müslüm filmi bilet al


Müslüm filmine bilet alabilmeniz için iki yol bulunmaktadır. İlki sinema gişelerinden temin etmektir. Ancak beklenen ilgi sebebiyle boş yer bulmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bugünün cuma da olduğunu hesaba katarsak son iş gününde insanlar sinemada vakit geçirmek isteyebiliyor. İnternet üzerinden veya uygulamalardan da Müslüm filmi bilet alabilirsiniz.


müslüm filmi


Müslüm filmi hangi sinemalarda gösterime girdi?


MARS Dağıtım'ın sinemalar için temin ettiği Müslüm filmi birçok salonda bugün gösterime girdi. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere birçok şehirde sinema severler ve Müslüm Gürses hayranları filmi izleyebilir.


Müslüm filmi yorumları


Sinemaların açılmasıyla birlikte ilk seansa giren izleyiciler sosyal medyada pek çok olumlu mesaj paylaştı. Filmin duygusallığı ön plana çıkan konuydu.

Sizler de yorumlarınızı aşağıdaki yorum alanından yazabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum