Netflix Ocak 2022 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler

Netflix Ocak 2022 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler
Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan Netflix'te yepyeni bir seneye daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yapımların platforma ekleneceği ocak ayında yayınlanacak diziler, filmler, belgeseller ve özel çalışmalar sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle yılbaşı tatili sebebiyle evde vakit geçirebilecek ve sezon devamlarını bekleyen izleyiciler için dopdolu bir ay geçecek gibi gözüküyor. Peki Netflix'te neler var? Netflix'te ocak ayında yayınlanacak diziler ve filmler haberimizde yer alıyor.

Yeni yılın ilk ayında Netflix kullanıcıları yine birbirinden değerli çalışmaları izleme fırsatı bulacak. Yeni senenin ilk ayında yayınlanacak yapımlar belli oldu. Diziler, yarışmalar, filmler, belgeseller, Netflix mutfağından çıkan birçok yapım ve çok daha fazlası platformda yerini alıyor. Şimdiden bir sonraki ayı merak eden izleyiciler buna göre hazırlıklar yapmak ve sevdikleri yapımları kaçırmamanın yanısıra yeni dizi ya da filmleri de inceleme fırsatı buluyor. Birçok kategorideki dizilerin yanısıra filmler ve belgeseller de seyircilerin beğenisine sunulacak. Sizler için derlediğimiz haberimizde Netflix'te 2022 ocak ayında hangi dizi, film ve belgesellerin yayınlanacağına yer verdik. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz.



1 Ocak'ta (Yılbaşı Günü) Netflix'e Neler Geliyor?

  • DreamWork'ün Koruyucuların Yükselişi (2012) – Jack Frost, Paskalya Tavşanı, Noel Baba ve Diş Perisi, Pitch adında bir öcüye karşı mücadele edecekleri bu büyülü macera filminde bir araya geliyor.
  • Happy Feet 2 (2011) – Mumble'ın oğlu Erik ve Mumble'ın evlerine yönelik yeni bir tehdit keşfetmesini takip ettiğimiz animasyonlu devam filmi.
  • Jack and Jill (2011) – Adam Sandler, bize bir komedi olduğu söylenen ama aslında tam bir işkence olan filmde hem Jack hem de Jill'i canlandırıyor.
  • Jonah Hex (2010) – Josh Brolin, dünyadaki cehennemi önlemek için bir ödül alan bir ödül avcısı hakkındaki bu aksiyon fantezisini manşet yapıyor.
  • Journey 2: The Mysterious Island (2012) – Sean'ın efsanevi bir adada kayıp olduğu düşünülen büyükbabasını bulmak için bir görevde annesinin kocasıyla ortak olduğu bu devam filminde Dwayne Johnson başrolde.
  • Korkunç Hikayeler: Karanlıkta Anlatmak (2019) – André Øvredal, Guillermo del Toro'nun bir serseri ile tanışan ve bir korku hikayeleri defteri keşfeden üç arkadaş hakkındaki ekran hikayesine dayanan bu korku filmini yönetiyor.
  • The Hook Up Plan (Sezon 3 – Final Sezonu)  – Fransız romantik komedi dizisi Yeni Yıl Günü'nde sona eriyor.
  • Zone 414 (2021) – Bir iş adamı tarafından kızını bulması için tutulan özel bir dedektif hakkında bilimkurgu gerilim filmi.



13 Ocak'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Photocopier (2022) – Endonezya'da reşit olma draması.
The Journalist (Sezon 1) – Aynı adlı 2019 sinema filminden uyarlanan Japon gerilim dizisi. Dizi, toplumdaki büyük sorunları ortaya çıkarmaya çalışan bir muhabir etrafında dönüyor.



14 Ocak'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Archive 81 (Sezon 1) – Aynı adlı podcast serisine dayanan yeni bir korku-gerilim dizisinin 8 bölümü. Dizi, hasarlı video kasetleri tamir etmekle görevlendirilen ve onlar hakkındaki soruşturmanın içine çekilen bir arşivciyi takip ediyor.
The House (Sezon 1) – Bir evde üç gerçeküstü hikaye hakkında yeni bir stop-motion antolojisi kara komedi girişi. Emma de Swaef ve Marc Roels, Niki Lindroth von Bahr ve Paloma Baeza'dan geliyor.
 

Munich The Edge of War



21 Ocak'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Munich – The Edge of War (2022) – Christian Schwochow, 1938 sonbaharında Avrupa'nın savaşın eşiğinde olduğu Robert Harris romanının bu uyarlamasını yönetiyor.
Ozark (Sezon 4 – Bölüm 1) – Jason Bateman'ın başrolde olduğu Netflix'in suç draması Ozark'ın son sezonunun ilk yarısı.


the journalist netflix



26 Ocak'ta Netflix'e Neler Geliyor?

The beast / El páramo (2021) – Inma Cuesta ve Roberto Álamo'nun oynadığı İspanyol korku filmi.


28 Ocak'ta Netflix'e Neler Geliyor?
In From the Cold (Sezon 1)
– Ailesini riske atmak ve biyo-mühendislik Rus ajanı olarak geçmişine geri dönmek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir anne hakkında yeni suç gerilim filmi.
The Orbital Children (Sezon 1) – İlk bölümü Ocak ayının sonlarında gelecek ve iki bölüm halinde yayınlanacak olan bilimkurgu anime serisi. Yapay zekanın önemli ölçüde geliştiği ve insanların uzayda özgürce seyahat edebildiği bir gelecekte ayarlayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.