Öğretmenler söyleyecek yaralar sarılacak

Öğretmenler söyleyecek yaralar sarılacak
Başakşehirli öğretmenler, şehit meslektaşları Necmettin Yılmaz'ın adına Siverek'te yapılan okul için unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor. Geliri okula bağışlanacak konser, yarın Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Başakşehir Abdi İbrahim Ortaokulu'nda görev yapan öğretmenler, Tunceli Pülümür'de PKK tarafından şehit edilen 23 yaşındaki meslektaşları Necmettin Yılmaz adına sahneye çıkacak. Yılmaz'ın adına Siverek'te inşa edilen köy okuluna yardım etmek amacıyla düzenlenecek konserde birçok öğretmen solo performanslarıyla dinleyicilerin karşısına çıkacak. Yarın akşam saat 7'de gerçekleşecek konsere ilişkin gazetemize konuşan Öğretmen Vedat Ervan, “Öncelikli olarak Necmettin Yılmaz İlkokulu'na yardım etmek maksadıyla bu konseri vereceğiz. İlerleyen zamanlarda da diğer okullara yardım etmek adına ya da yeni okullar inşa edilebilmesi adına benzer çalışmalarımız olacak” dedi.

vedat ervan

Final yapacağız
Şehit meslektaşları Yılmaz'ın isminin yaşaması adına daha öncede başarılı bir albüm çalışmasına imza atan ve elde edilen gelirlerin okul için kullanılmasını sağlayan öğretmenler, düzenleyecekleri konserle de bu çalışmalarını taçlandırmak istiyor. Konuya ilişkin konuşan Ervan, “Bu konserle birlikte binlerce dinleyicinin karşısında final yapacağız. Bizler için oldukça mutluluk veren ve gurur duymamıza neden olan bir çalışmaya imza attığımız için oldukça mutluyuz” diye konuştu.

Keman dinletisi sunulacak
Öğretmenlerin sahne alacağı konserde ayrıca dinleyicileri özel bir sürpriz de bekliyor. Ünlü keman virtüözü Muhammed Yıldırır da, çok sayıda kişi tarafından takip edilecek konser de özel bir keman dinletisi sunacak. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.