Örümcek Adam (Spiderman): Eve Dönüş Yok izleyici yorumları | Film nasıldı? İzlenir mi

Örümcek Adam (Spiderman): Eve Dönüş Yok izleyici yorumları | Film nasıldı? İzlenir mi
Tom Holland, Zendaya ve Benedict Cumberbatch'in baş rollerinde oynadığı Örümcek Adam (Spiderman): Eve Dönüş Yok 17 Aralık 2021 Cuma günü vizyondaki yerini alıyor. Filme dair fikirlerini ve görüşlerini belirtmek isteyen izleyiciler de olumlu ve olumsuz yönlerini diğer seyircilere aktarmak amacında. Örümcek Adam (Spiderman): Eve Dönüş Yok izleyici yorumları nasıl? Film nasıldı? İzlenir mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Son dönemde bilet fiyatlarının yükseldiği sinemalarda izleyiciler tercih yapmadan önce yorumları ve görüşleri okuyarak karar vermek istiyor. Yıllardır ilgiyle seyredilen ve serinin her filmi ile herkesi salona çekmeyi başaran Spiderman yine izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Örümcek Adam (Spiderman): Eve Dönüş Yok filmi 17 Aralık'ta vizyona girecek ve özellikle gençler başta olmak üzere yüksek bir izlenme sayısı bekleniyor. Örümcek Adam (Spiderman): Eve Dönüş Yok izleyici yorumları nasıl? Film nasıldı? İzlenir mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Örümcek Adam (Spiderman): Eve Dönüş Yok özeti

Filmde Örümcek-Adam'ın gerçek kimliğinin Peter Parker olarak ortaya çıkmasından sonra gelişen olaylar konu ediniliyor. Peter, kimliğinin ortaya çıkmasından sonra büyük suçlamalarla karşı karşıya kalır. Medyanın baskısı altında kalınca yakınındakiler de tehlikeye girer, bunun üzerine Peter, çözümü Doktor Strange'in kapısını çalmakta bulur. Strange'in yaptığı büyü ile istediğine ulaşmayı planlasa da, gerçeklikte değişime neden olan bu büyü ile birlikte Peter ve Örümcek-Adam'ın (çoğumuz için tanıdık) yeni düşmanları ortaya çıkacaktır...


Örümcek Adam (Spiderman): Eve Dönüş Yok yorumları

Sinema severler çizgi filmden sonra filmleri ile de ekranlara gelen Örümcek Adam'ı her defasında zevkle izliyor. Onlardan beii olması beklenen serinin yeni filminde yine beklenti büyük. Peter Parker'ın maceraları dört gözle bekleniyor. Herkesin yorumları farklı olabilir. Sinemalar.com'da da birçok izleyici yorumlarını belirtti. Aşağıda bunlara yer verdik. Sizler de görüşlerinizi haberimizin altına yazabilirsiniz.

Örümcek Adam (Spiderman): Eve Dönüş Yok
Örümcek Adam (Spiderman): Eve Dönüş Yok
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.