Rapçi Ceza'dan Burry Soprano'ya destek: 'Gelişmiş ülkelerde konusu bile edilmeyen ayrıntılar yüzünden bunları yaşamak üzücü'

Rapçi Ceza'dan Burry Soprano'ya destek: 'Gelişmiş ülkelerde konusu bile edilmeyen ayrıntılar yüzünden bunları yaşamak üzücü'
Geçtiğimiz günlerde Silivri'de bir otelde gözaltına alınarak cezaevine gönderilen 'Burry Soprano' lakaplı Burak Aydoğduoğlu'na destek çağrıları sürüyor. Ünlü rapçi Ceza, sosyal medya hesabından rapçinin serbest bırakılması çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Silivri-Selimpaşa'da bir otelde gözaltına alınarak cezaevine gönderilen rapçi Burak Aydoğduoğlu ya da sahne adıyla Burry Soprano'nun serbest kalması için rap camiasından çağrılar yükselmeye devam ediyor.

Ünlü rapçi Ezhel'in ardından rap sanatçısı Bilgin Özçalkan veya sahne adıyla Ceza da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, Aydoğduoğlu'nun serbest kalması çağrısı yaptı.

Paylaşımına 'Oldukça üzgünüm' diye başlayan Ceza, 'Elbette free yazmak kimseyi özgür bırakmıyor. Zaten amaç, sevildiğini, sevgisinin gücünü, ne kadar çok seveni olduğunu göstermek" ifadelerini kullandı.

Paylaşımında Burry Soprano'nun en kısa zamanda serbest kalmasını dilediğini söyleyen rapçi Ceza, "Kültürel ve sanatsal anlamda gelişmiş ülkelerde konusu bile edilmeyen, göze batmayan ayrıntılar yüzünden bunları yaşamak üzücü. Umarım bir gün sanatçıların toplumu karanlığa ya da kaosa götürmek için uğraşan insanlar olmadıklarını herkes anlar. Herkese saygı ve sevgilerimle." diyerek paylaşımını noktaladı.

Ne olmuştu?

Hakkında uyuşturucu madde kullanımını özendirme suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Burry Soprano' lakaplı rapçi Burak Aydoğduoğlu, Cumartesi günü Silivri Selimpaşa'da bir otelde gözaltına alınarak cezaevine gönderilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.