Rapçi Güneş kimdir, gerçek adı ne? Güneş Taşkıran kaç yaşında, şarkıları, albümleri ve Instagram hesabı

Rapçi Güneş kimdir, gerçek adı ne? Güneş Taşkıran kaç yaşında, şarkıları, albümleri ve Instagram hesabı
Son dönemde milyonlara ulaşarak müzik listelerine damga vurmayı başaran Güneş ile ilgili bilgiler internette araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Güneş kimdir ve gerçek adı ne? Güneş Taşkıran kaç yaşında, nereli, şarkıları, albümleri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Müzik için değiştirdiği hayatında yepyeni bir sayfa açan Güneş, adından her geçen gün daha da fazla söz ettiriyor. Birbirinden hit şarkıları söylemesinin yanı sıra güzelliği ile dikkat çeken başarılı şarkıcı hakkında da pek çok kişi bilgi sahibi olmak istiyor. Bu sebeple de araştırmalar gerçekleştiriyor. Her şarkısı milyonlarca kez dinlenen Güneş'e dair detaylar haberimizde okunabilmektedir. Peki, Güneş kimdir ve gerçek adı ne? Güneş Taşkıran kaç yaşında, nereli, şarkıları, albümleri ve Instagram hesabı bu sayfada yer alıyor.



Güneş'in gerçek adı nedir?

Özellikle rap müzik dünyasında birçok şarkıcı kendi adını kullanmıyor ya da sadece adı ile mesleğini gerçekleştiriyor. Güneş sadece adı ile bilinen isimlerden biri. Kendisinin tam adı Güneş Taşkıran'dır. 

güneş taşkıran
 

Güneş Instagram hesabı

Güzel şarkıcı internette sosyal medyayı aktif olarak kullansa da Instagram profilinde çok sayıda fotoğraf bulunmamaktadır. Bunun yerine hikaye özelliğini kullanmayı tercih etmektedir. Şu ana kadar sadece 32 paylaşımı bulunan Güneş'i @g.unes adresinden takip edebilirsiniz.

güneş taşkıran
 

Güneş O Ses Türkiye

Bugün milyonların dinlediği bir isim haline gelen Güneş 6 yıl önce O Ses Türkiye'de yer aldı ve birincilik mücadelesi verdi. Dua şarkısıyla anılsa da kendisinin belki de dönüm noktası olabilecek anları bu programdaydı. 2015 senesinde kapısından girdiği zorlu maratonda finale kadar yükseldi ancak birinciliği kazanamadı. Rakibinin ödüle uzanmasını haksızlık olarak değerlendirdi ve bu yönde paylaşımlarda bulundu. Özellikle Little Me ve She Wolf parçalarındaki başarısı hala hafızalardaki yerini koruyor.


güneş taşkıran


 

Güneş şarkıları

Yarışmanın ardından Güneş Yolu Koyul gibi single çalışmaları ve Mavi ile seslendirdiği Hala isimli parçalarıyla yoluna devam etmiştir. Ancak 2021 yılının başlarında Güneş Uzi ortaklığında gerçekleşen Dua isimli şarkısıyla adeta piyasaya 'ben de buradayım' mesajı göndermiştir.

  • Hala
  • Yola Koyul
  • Yüreğimde Taşıyorum
  • Kayboldum
  • Dua
  • Dikenlerinle

güneş taşkıran
 

Güneş Taşkıran kimdir?

Rap müzik dünyasına adım attıktan sonra zirveye oynayan bir isim olan Güneş Taşkıran hakkında pek bilgi bulunmamaktadır. Kendisinin 1 Aralık 1999 tarihinde doğduğu bilinmektedir. 22 yaşındaki güzel şarkıcı yay burcu. İstanbul'da yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum