Salkım’ın inatlaştığı düet geri sayımda

Salkım’ın inatlaştığı düet geri sayımda
Aşk şarkılarının usta isimleri Yeşim Salkım ve Ercüment Vural ikilisinden ikinci düet şarkısı geliyor. Salkım’ın yapımcısıyla inatlaştığı düet Eylül sonunda Ossi Müzik etiketiyle yayına hazırlanıyor

Düet çalışmalarına ve aşk şarkılarını yorumlayamaya devam edeceklerini açıklayan ikiliden ikinci klip geliyor. Türk poponun usta yorumcularından Yeşim Salkım ve Ercüment Vural’ın ‘Senden Geçemem’ isimli son video klibinin yayınlanması sosyal medyada gündem olmuştu. Klibin duyurulan günde yayınlanmaması üzerine Yeşim Salkım sosyal medya hesabından yapımcısı Hakan Eren’e çağrı yapmıştı. Hakan Eren de klibi yeni bir düet sözü almadan yayına sokmayacağını belirtince sanatçı ve yapımcı arasında karşılıklı bir inatlaşma yaşanmış ve bu inatlaşmadan galip çıkan yapımcı Eren yeni düet sözü alarak klibi gecikmeli olarak yayınlamıştı.

Yeni düet için tarih belli oldu
1994 yılında yayınlanan Yeşim Salkım’ın ‘Hiç Keyfim Yok’ isimli ilk albümünde yer alan ‘Senden Geçemem’ adlı şarkıya düet yapan Türk Pop Müziği’nin usta iki sesi Yeşim Salkım ve Ercüment Vural ikilisinin yeni çalışması çok yakında müzikseverlerin karşısında olacak. Müzisyen bir babanın kızı olan Salkım, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunu. Henüz 6 yaşındayken Saklambaç gazetesinin düzenlediği yarışmada ‘Fotoroman’ kraliçesi seçilerek sanat dünyasında erken giriş yapan Salkım sanat dünyasındaki popüleritesini hiç kaybetmeyenlerden. Müzik kariyeri boyunca  pek çok önemli müzikal çalışmaya da imza atan, rol aldığı her sinema ve dizi filmleriyle de adından en çok konuşulanlardan biri oldu. Yılların deneyimli sanatçıları Salkım ve Vural’ın düetler zincirinin ikincisi 28 Eylül’de Ossi Müzik etiketiyle müzikseverlerin karşısında olacak.

Nostaljinin adresi Ossi Müzik
Yeşim Salkım, Demet Sağıroğlu, Işıl Yücesoy, Esma Er, Sibel Tüzün gibi birçok ismin de yapımcılığını yapan ve 45’lik eserlerin büyük çoğunluğunun telif sahibi olan Ossi Müzik, özellikle nostalji ve cover çalışması yapanların başvurduğu ilk adreslerden biri olarak dikkat çekiyor. Müzik tarihimizde yer etmiş, klasikleşmiş şarkıları dinleyicilerine hatırlatmayı ve o şarkıları hiç dinlememiş genç kuşaklara tanıtmayı misyon edinmiş köklü bir yapım şirketi. http://www.ossimuzik.com internet adresi ve YouTube kanalından yayımladığı eserlerle Ossi Müzik, en zengin arşive sahip şirketlerden biri olma ayrıcalığı taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.