Sefo 2022 yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları

Sefo 2022 yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları
Türkiye'nin en iyi rapçisi seçilerek Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde başarısını taçlandıran Sefo'nun yıl sonundaki konseri de merak konusu. Genç şarkıcının yeni yıla müzikle girmek isteyenlerin karşısına çıkması beklenen konseri araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Sefo 2022 yılbaşı programı (konseri) nerede? Sefo yılbaşı konser bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Son dönemin adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmayı sürdüren Sefo, müzik kariyerini zirvede tutmayı da başarıyor. Birbirinden hit şarkılarıyla müzik listelerinde kendine yer bulan başarılı şarkıcının yıl sonunda vereceği konser için de sabırsız bir bekleyiş var. Binlerce kişi Sefo'nun şarkılarını dinlemek ve yeni yıla bu şekilde girmek istiyor. Peki, Sefo 2022 yılbaşı programı (konseri) nerede? Sefo yılbaşı konser bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.


 

2022 Sefo Yılbaşı programı (konseri) nerede?

Yüz milyonlarca kez dinlenerek dijital mecrada birçok birincilik elde eden ve başarısını son aldığı Altın Kelebek Yılın Rap Şarkıcısı Ödülü ile taçlandıran Sefo söylediği şarkılarla adını her geçen an daha da fazla kişiye duyurmayı başarıyor. Genç şarkıcının 31 Aralık 2021 Cuma günü dinleyicilerinin karşısına çıkacağı konser için şu ana kadar herhangi bir bilgi bulunmuyor. Eğer konsere dair detay veya duyuru paylaşım yapılırsa haberimize eklenecektir.

sefo 2022 yılbaşı konseri
 


 

2022 Sefo Yılbaşı konseri bilet fiyatları kaç lira?

Başarılı ismi dinlemek isteyenlerin en çok araştırdığı konulardan biri de bilet fiyatları. Sefo her konserinde binlerce kişiye karşı söylediği şarkılarıyla onları eğlendirme konusunda işini en iyi şekilde yapıyor. Yılbaşı olması sebebiyle arşatırmalar daha da sıkı yapılıyor. Çünkü hemen tükenmesi söz konusu. Konser bilgileri belli olduktan sonra bilet fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz.

SEFO'nun 1 Ocak 2022 tarihinde Kayseri'de vereceği konser ve detaylarını öğrenmek için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.