Sıla Acı'dan sonra Meşk ile geliyor

Sıla Acı'dan sonra Meşk ile geliyor
Sıla son albümü Acı'dan sonra bu kez de Meşk ile dinleyicilerinin karşısına çıkacak. Albüm tarihi ise 26 Temmuz.

Pop müziğin en önemli isimlerinden Sıla yeni albümünü yarın piyasaya sürüyor. Acı'dan sonra Meşk adını verdiği çalışmasıyla sevenlerinin kulağına hitap etmek isteyen başarılı şarkıcının albümünde Karanfil, Haytalar Dükkanı ve Zeybek isimli şarkılar yer alıyor.

EP’nin çıkış şarkısı “karanfil”in sözü ve müziği Umut Yaşar Sarıkaya, Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır’ın ortak imzalarını taşırken, şarkının aranjesi ise Gürsel Çelik’e emanet edildi. Sıla ve Efe Bahadır ortaklığında ortaya çıkan “haytalar dükkanı” ve Sezen Aksu ile İlker Bayraktar imzalarını taşıyan “zeybek” ise EP’nin duygusal şarkıları olarak öne çıkıyor.

Sıla, uzun zaman sonra “karanfil” şarkısının video klibi için kamera karşısına geçti. Ege’nin en büyük gölü olan Muğla’ya bağlı Bafa Gölü’nde çekilen klibin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel otururken, klibin görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzu üstlendi. Stil danışmanlığını Hande Kızıl’ın yaptığı “karanfil”in klibinde sevilen sanatçıya yıllardır aynı sahneyi paylaştığı orkestrası da eşlik etti. 

“Acı” ile başladığı cümlesine devam eden Sıla’nın ikinci EP’si “meşk”, 26 Temmuz Cuma günü Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini alacak.

 

sıla zeybek şarkı sözleri

sıla karanfil şarkı sözleri

sıla haytalar dükkanı şarkı sözleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.