Söz dizisi Aybüke Pusat kimdir! Nerelidir, kaç yaşındadır, Instagram hesabı ve hakkında bilinmeyenler

Söz dizisi Aybüke Pusat kimdir! Nerelidir, kaç yaşındadır, Instagram hesabı ve hakkında bilinmeyenler
Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisiyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Aybüke Pusat'ın kim olduğu, yaşı, memleketi, Instagram hesabı ve oynadığı diziler merak ediliyor. Güzelliği ile herkesi büyüleyen başarılı oyuncu hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

Tolga Sarıtaş ile yakaladığı uyumla reytingleri alt üst eden bir performans ortaya koyan Aybüke Pusat ilgi odağı oldu. Seksi oyuncu hakkındaki araştırmalar geçen gün daha da artıyor. Özellikle erkeklerin yüreklerini hoplatan Pusat'ın nereli olduğundan yaşına, Instagram hesabından oynadığı diziler merak ediliyor. İşte Söz'deki rolüyle zirveye oynayan Aybüke Pusat hakkında bilinmesi gerekenler...

Ülkemizin gündemine Miss Turkey'de elde ettiği 3.'lükle giren Aybüke Pusat'ın oyunculuğa geçiş yapması çok da sürpriz değil. Birçok dizi oyuncusu güzellik yarışmalarında kazandıkları derecelerden sonra ekranlara bu şekilde gelmeyi tercih ediyor. Aybüke Pusat da bunlardan birisi. Söz'de çıktığı zirve onu daha da tanınır hale getirdi ve sürekli bir araştırma konusu haline geldi.

Aybüke Pusat kaç yaşındadır?
20 Mayıs 1995 Ankara doğumlu. Dolayısıya 22 yaşında. 23'e girmesine çok az bir süre var.

Aybüke Pusat nereli?
Başkentte doğdu. Ankara çocuğu.

Aybüke Pusat Instagram hesabı var mı?
Evet var. @aybukepusat kullanıcı isimli hesap ona ait. Yüz binlerce takipçisi var.

Aybüke Pusat ünlü olmadan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı ve 7 bin 500 lira ödülle koltuktan ayrıldı. İlk bakışta Asyalı bir gence benzetilen Pusat'ın ilerleyen zamanlarda bu coğrafyadan izleyicileri de olabilme yüzdesi yüksek. Annesi ve babası bankacılık yapmış.

Aybüke Pusat kimdir?
20 Mayıs 1995 yılında Ankara'da dünyaya gelen güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi'nde Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunudur. Dans ve piyano eğitimleri aldıktan sonra balerin olmayı tercih etmiştir. Daha sonra  eğitim hayatına Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde devam ettirme kararı almıştır. 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasında 3.seçilerek dereceye girmiştir. Kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar veren Pusat, Medcezir dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı dizinin kadrosunda yer almıştır. 2017 yılına gelindiğinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizide Doktor Bahar karakteri ile büyük çıkış yakalamıştır. Söz dizisi başrollerini Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerle başrolü paylaşmaktadır.

aybüke pusat fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.