Spotify Mekanın Sahibi şarkısını kaldırdı! Norm Ender'in şarkısı çalıntı mı?

Spotify Mekanın Sahibi şarkısını kaldırdı! Norm Ender'in şarkısı çalıntı mı?
Son aylara damgasını vuran rap rüzgarının önemli temsilcilerinden Norm Ender'e büyük şok! Çalıntı iddialarıyla gündeme gelen Mekanın Sahibi şarkısı Spotify listelerinden kaldırıldı.

Rap dünyasının en çok tanınan şarkıcılarından Norm Ender, milyonlarca kez dinlendiği Mekanın Sahibi şarkısıyla listeleri alt üst etmişti. Şarkısını çıkardıktan sonra eleştirdiği meslektaşları ile gündem yaratan Norm Ender'in parçasının çalıntı olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Çok geçmeden flaş bir gelişme yaşandı. Dünyanın en çok kullanılan müzik uygulamalarından Spotyfy, Mekanın Sahibi'ni listelerinden çıkardı.
 


Mekanın Sahibi çalıntı mı?

Youtube'da 100 milyondan fazla izlenen şarkıdaki melodinin, Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway'in  "Work My Move" adlı parçasına benzediği ileri sürülmüştü. Norm Ender çalıntı şarkı iddialarının ardından Twitter'dan bir mesaj paylaşarak ""Loop, üretim yaparken kullanılan ses döngüleridir. Üretim amaçları şarkılarda kullanılmaktadır. Aranjörler çok iyi bilir ve kullanır. Sizin bilmiyor oluşunuzdan yararlanmaya çalışan bebelerin kurbanı olmayın! Aynı kumaşla farklı elbiseler yapan terziler gibi, dikiyoruz." demişti.

mekanın sahibi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.