Tanımasak bile oradalar

Tanımasak bile oradalar
Ünlü spiker Buket Güler’in sunduğu haberlerden esinlenerek kaleme aldığı Hiç Tanımadım Hiç Unutmadım Nemesis Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Buket Güler, Hiç Tanımadım Hiç Unutmadım'da ekranlarda sabun köpüğü gibi kaybolan hikâyelere tarafsız bir bakış açısıyla ortak oluyor. Televizyon ekranında dönen binlerce manşetten yüreğinde yer eden haberlerin öncesinde ve sonrasında olabilecekleri akıcı bir üslupla ele alıyor.
Hiç Tanımadım Hiç Unutmadım okurken renkli ekranın ardında kalan kâğıt işçilerinin umutlarına, yarış atlarının özgürlüğe koşuşlarına, işsiz bir babanın dertlerine, kadınların korkularına, ormanların çığlığına, mülteci çocukların hayallerine, hızlıca bakıp geçtiğimiz haberlerin arkasındaki dramlara, insani öykülere şiirsel bir dille dokunuyor.



Buket Güler kimdir? 

1983 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra, Galatasaray Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı. Habercilik kariyeri Ankara’da üniversitenin ilk yılında Hürriyet Gazetesi Dergi Grubu’nda başladı. Televizyon haberciliğine 2009’da TRT Türk kanalıyla birlikte geçti. Sırasıyla, HaberTürk, CNN Türk ve Olay TV’de editör-spiker olarak görev aldı. Hâlâ 2021 yılı Şubat’ında anlaştığı Haber Global’de çalışıyor.
 

BUKET GÜLER

BUKET GÜLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.