Thugs Of Hindostan filmi nasıldı? Film yorumları

Thugs Of Hindostan filmi nasıldı? Film yorumları
Aamir Khan'ın son filmi Thugs of Hindostan bugün vizyona girdi. Binlerce Bollywood hayranı sinema izleyicisi de salonlara gitti. Peki film nasıldı? İşte Thugs of Hindostan yorumları...

Aamir Khan'ın Katrina Kaif ve Amitabh Bachchan ile uzun süren çekimler sonrasında dünyanın birçok ülkesinde vizyona giren filmi Thugs of Hindostan bugün Türkiye'de yayınlanmaya başlandı. Dünyanın en çok izlenen oyuncularından biri olan Hint yıldız Aamir Khan ile Bollywood'un önemli yıldızları gerçek bir olaydan esinlenen bir yapımda buluştu. Hindistan Eşkıyaları olarak çevrilerek sinema severlerle buluşturulan film için erken saatlerde gözle görülür bir ilgi vardı. Hint oyuncu Aamir Khan daha önce Türkiye'yi ziyaret etmiş, Secret Superstar ve Dangal ile sinema salonlarındaki yerini almıştı. Türkiye'de binlerce seveni olan Khan'ın bu filminin de önemli sayıda izleyici tarafından izlenmesi bekleniyor.
 

Thugs of Hindostan yorumları


Bollywood'un en yüksek bütçeli filmlerinden biri olan Thugs Of Hindostan hakkında yorumlar da yazılmaya başlandı. Aamir Khan'ın bugüne kadar pek çok yapımı dünyada milyonlarca kez izlenmiş ve özellikle Asya ülkelerinde gişe rekorları kırmıştı. Sosyal medyada da gittikleri sinema salonlarından fotoğraflar ve videolar paylaşan Khan severler güzel bir film izlediklerini dile getirdiler.
 

Thugs of Hindostan konusu


Tarihte takvim yapraklarının 1830’lu yılları gösterdiğinde Hindistan’da hüküm süren imparatorlukta imparatorluğu dört koldan saran düzenbazlar, hilekarlar ve yalancı kişiler imparatorlukta kendi hükümlerini sürdürmekte idiler. Philip Meadows Taylor tarafınca yazılan Confessions of a Thug isimli kitaptan esinlenerek senaryolaştırılmıştır. Yönetmenliğini ve senaristliğini Vijay Krishna Acharya’nın üstlenip kaleme alarak metne döktüğü akabinde kamera arkasına geçerek kadraja aldığı 2018 Hindistan yapımı aksiyon, dram ve macera filmi için Türkiye'deki hayranları ile buluştu.


thugs of hindostan katrina kaif
 


Thugs of Hindostan şarkıları/müzikleri


Filmde daha önce birçok yapımda dansların alışkın olduğumuz Katrina Kaif'in şovları apayrı bir yer tutuyor. Zaten dansçılık kabiliyeti ile Bollywood 'un en iyi isimlerinden biri olan Kaif'in Süreyya isimli şarkıdaki marifetleri izleyenleri büyülüyor. Ayrıca filmde Vashmalle ve Manzoor-e-Khuda adında iki şarkı daha var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.