Thugs of Hindostan Türkiye'de vizyona giriyor! Tarihi resmen açıklandı

Thugs of Hindostan Türkiye'de vizyona giriyor! Tarihi resmen açıklandı
Aamir Khan'ın 2018'de sinema salonlarında gösterime girecek olan filmi Thugs of Hindostan'ın Türkiye'de de yayınlanacağı açıklandı. Bollywood efsanesinin baş rolünde olduğu Thugs of Hindostan ülkemizde ne zaman vizyona girecek? İşte tarihi...

Dünyanın en çok tanınan Hindistanlı oyuncularının başında gelen Aamir Khan'ın son filmi için geri sayım başladı. Son yapımı Secret Superstar ile milyonlarca kişiye ulaşan 'Mükemmeliyetçi' lakaplı yıldız oyuncunun uzun süredir beklenen filmi Thugs Of Hindostan'ın yayınlanacağı gün merak ediliyor. Filmin Türkiye'de gösterimi için de büyük bir beklenti vardı ve karşılık buldu. Peki Thugs Of Hindostan Türkiye'de ne zmaan vizyona girecek?

Ammir Khan'a bu filmde daha önce pek çok kez birlikte oynadığı Amitabh Bachchan ve Katrina Kaif'in yanısıra Dangal'da kızı rolünü canlandıran Fatima Sana Shaikh eşlik ediyor. Adeta bir yıldızlar geçidini barındıran filmin gişesi konusunda da büyük kazançlar edeceği dile getiriliyor.
 

Thugs of Hindostan konusu


Tarihte takvim yapraklarının 1830’lu yılları gösterdiğinde Hindistan’da hüküm süren imparatorlukta imparatorluğu dört koldan saran düzenbazlar, hilekarlar ve yalancı kişiler imparatorlukta kendi hükümlerini sürdürmekte idiler. Philip Meadows Taylor tarafınca yazılan Confessions of a Thug isimli kitaptan esinlenerek senaryolaştırılmıştır. Yönetmenliğini ve senaristliğini Vijay Krishna Acharya’nın üstlenip kaleme alarak metne döktüğü akabinde kamera arkasına geçerek kadraja aldığı 2018 Hindistan yapımı aksiyon, dram ve macera filmi için Türkiye'deki hayranları da sabırsız bir bekleyiş içerisinde.


thugs of hindostan
 

Thugs of Hindostan Türkiye'de ne zaman gösterime girecek?


Filmin 7 Kasım'da sinema salonlarında gösterileceği açıklandı. Ülkemize ise 3 haftalık bir rötarla gelecek. Daha önce de Aamir Khan'ın filmlerini Türkiye'ye getiren Film Artı, Thugs Of Hindostan'ın 30 Kasım'da vizyondaki yerini alacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum