Tosun Paşa için Ferdi Eğilmez'den Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'a ret

Tosun Paşa için Ferdi Eğilmez'den Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'a ret
Merhum oyuncu Kemal Sunal'ın yıllar önce baş rolünü üstlendiği, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda, Müjde Ar'ın da kadrosunda bulunduğu ve günümüzde dahi milyonlarca kez izlenen Tosun Paşa filmini yeniden çekmek isteyen Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakara ret cevabı geldi.

Daha önce farklı filmlerde gişe rakibi olan iki komedyen bu kez aynı proje için karşı karşıya geldi. İki isim de Yeşilçam'ın ünlü filmlerinden Tosun Paşa'ya göz dikti.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, iki oyuncunun, Kartal Tibet’in yönettiği, Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Müjde Ar ve Ayşen Gruda’nın rol aldığı 1976 yapımı “Tosun Paşa”yı yeniden çekme talebiyle Arzu Film’e başvurduğu ortaya çıktı. Ancak iki girişimden de sonuç çıkmadı.

İzin çıkmadı
Şahan Gökbakar’ın yeni “Recep İvedik”e başlamadan önce Tosun Paşa’yı çekme talebini değerlendiren Ferdi Eğilmez, babası Ertem Eğilmez’in filmlerinin yeni versiyonuna sıcak bakmadığı gerekçesiyle söz konusu teklifi kibarca reddetti. Cem Yılmaz’ın da aynı taleple Ferdi Eğilmez’in kapısını çaldığı, ancak onun da “Hayır” yanıtı aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.