Trabzonspor Şampiyonluk Belgeseli İstanbul'da hangi sinema salonlarında var?

Trabzonspor Şampiyonluk Belgeseli İstanbul'da hangi sinema salonlarında var?
Trabzonspor'un 2021-2022 sezonu şampiyonluğunu konu alan belgesel bu cuma gösterime girecek. Peki, Trabzonspor Şampiyonluk Belgeseli İstanbul'da hangi sinema salonlarında var? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Uzun süren şampiyonluk hasretini 30 Nisan 2022 tarihinde oynadığı Antalyaspor maçında 2-2 berabere kalarak dindiren Trabzonspor, 2021-2022 sezonunu zirvede tamamlamıştı. Bordo mavilileri destekleyen milyonlarca taraftar sokağa dökülmüş ve günlerce bu coşkuyu birlikte yaşamıştı. Kulüp de üzerine düşeni yaptı ve bu hikayeyi belgeselleştirerek gösterime girmesini sağladı. Ahmet Ağaoğlu döneminde çekimleri başlayan yapım yarından itibaren beyaz perdede yer alacak. Nerede izlenebileceği de belli oldu.

Şampiyon Trabzonspor Belgeseli hangi sinema salonlarında yayınlanacak?

İstanbul Ümraniye Meydan AVM
İstanbul Metroport AVM
İstanbul Bakırköy Marmara Forum Cineova
İstanbul Bayrampaşa Forum
İstanbul Atlantis Cevahir
Erzurum Forum
Ankara Atlantis Batıkent
Ankara Cinevizyon Acity
Trabzon Forum
Trabzon Lara
Trabzon Cine Galaxy
Aksaray Merkez Park Klas
Ankara Yenimahalle
Erzurum Yakutiye Palarium
Bursa Korupark
İstanbul Eyüp Paribu Cineverse
İstanbul Büyükçekmece Site (Atirus)
Adapazarı Cineican Ada AVM
Başakşehir Cinetech (Mail Of İst)
İstanbul Halkalı Site (Arena Park)
İstanbul Haramidere Cinetech (Torium)
İstanbul Sefaköy Site (Armoni Park)
Ümraniye Cinewam (Meydan Avm)
İzmir Konak Paribu Cineverse (İzmir Park)
Köyceğiz Sığla Park Cinemarine ‘de yayınlanacak.

Şampiyon Trabzonspor Belgeseli yurt dışında yayınlanacak mı?

Belgeselin 2 hafta sonra Avrupa ülkelerinde gösterime girmesi bekleniyor.

TARAFTARDAN GELECEK TALEBE GÖRE ARTIŞ BEKLENİYOR

Trabzonspor taraftarları belgesel ile ilgili büyük heyecan yaşarken gelen talepler doğrultusunda sinema lokasyonlarının artabileceğine vurgu yapıldı.

Konuyla ilgili Trabzonspor Belgesel ekibi yoğun bir çalışma içine girerken taleplerin artmasıyla yeni noktaların eklenmesi bekleniyor.

Belgesel ile ilgili yapılan açıklamada Trabzonspor'un taraftarlarıyla bütünleşmiş büyük bir camia olduğu hatırlatılarak şu görüşlere yer verildi:

'Şampiyonluk filminden daha fazlası'
"Bu belgesel bir şampiyonluk filminden daha fazlası. Dokümanter bir film. 60 yıla yaklaşan Trabzonspor tarihinin hafızalara kazınan her bir karesini bu filmde toplandı. On yıl sonra izlendiğinde de aynı tadın alınacağı, aynı heyecanın yaşanabileceği, şampiyonlukların en derin duygularla hissedileceği bir yapım ortaya çıkarılmaya çalışıldı"

Belgeselde, özellikle son şampiyonluktaki Trabzonspor'un müsabakalarının devre arası ve maç sonu görüntüleri, deplasman yolculukları, taraftar hikayeleri ve bordo-mavili kulübün efsanelerinin özel röportajları yer alıyor.

Trabzonspor'un 2021-2022 kadrosunda hangi futbolcular var?

Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Hakan Aydın, Erce Kardeşler, Muhammet Taha Tepe, Kağan Moradaoğlu, Ahmetcan Kaplan, Taha Altıkardeş Tymoteusz Puchacz, Bruno Peres, Edgar lé, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, İsmail Köybaşı, Atakan Gündüz, Anders Trondsen, Stefano Denswil, Faruk Can Genç, Abdülkadir Ömür, Yunus Mallı, Marek Hamsik, Abdulkadir Parmak, Dorukhan Toköz, Berat Özdemir, Manolis Siois, Murat Akpınar, Yusuf Erdoğan, Edin Vişça, Anastasios Bakasetas, Kerem Şen, Fode Koita, Koray Kılınç, Gervinho, Enis Destan, Djaniny, Andreas Cornelius, Salih Kavrazlı, Anthony Nwakaeme, Emirhan Gedikli, Batuhan Kör, Yusuf Sarı

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.