Türküler dört bir yandan duyulacak

Türküler dört bir yandan duyulacak
Vatani görevini yerine getirirken, teröristler ile girdiği çatışmada iki gözünü kaybeden, Gazi sanatçı Turhan Ataş'tan ikinci albüm çıktı.

Ataş, 'Yurdun Dört Bir Yanından' isimli türkü albümü ile sevenlerinin karşısında. Daha önce Şahin Özer'in yapımcılığında, 'Gönül Gözüyle' isimli albümde, kendisi gibi Gazi Sanatçı Hüseyin Özlük ile birlikte sevenlerine seslenen Turhan Ataş, bu defa tek başına bir türkü albümü yapmayı tercih etti.

Klipler çok yakında 
Albüme adını veren eserin söz ve müzik sahibi de olan Ataş'ın 10 türküden oluşan bu albümün yapımcılığını, İzmir'de bulunan Gülümser Müzik üstlenirken, basımı ve dağıtımını yine Şahin Özer Plakçılık üstlendi. Turhan Ataş, albüme adını veren türküye çekilen klibin çok yakında televizyonlarda ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacağı müjdesini verirken, türkülerimizi yaşatmak adına sık sık benzer albümlerle müzikseverlerin karşısında olacağı sözünü de verdi. Müzik severler ve Turhan Ataş takipçileri, albüme İstanbul ve İzmir başta olmak üzere birçok noktadan ulaşabilirler. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.