Ünlü rapçi Ezhel isyan etti: 'Bana her terörist dediğinizde etimden et kopuyor adeta'

Ünlü rapçi Ezhel isyan etti: 'Bana her terörist dediğinizde etimden et kopuyor adeta'
Sercan İpekçioğlu veya sahne adıyla 'Ezhel', Instagram hesabından isyan etti. Kürt kökenli Alman rapçi Xatar'la çektirdiği fotoğraf üzerine 'terörist' diye linç edilen ünlü rapçi 'Bana her terörist dediğinizde etimden et kopuyor adeta. İğreniyorum sizden' dedi.

Sahne adı 'Ezhel' olarak da tanınan ünlü rapçi Sercan İpekçioğlu, Instagram hesabından isyan etti. Kürt kökenli Alman rapçi Xatar'la çektirdiği fotoğraf üzerine 'terörist' diye sosyal medyada lince maruz kalan ünlü rapçi, attığı storylerle tepkisini gösterdi.

'Bana terörist yakıştırması yapabildiğiniz için sizlerden utanıyorum'

Açıklamasına, "Arkadaşlar ben insan bloklamaktan bıktım. Çıkın beni takipten" diyerek başlayan İpekçioğlu, "Beni açıklama yapmak zorunda bıraktığınız için de hepinizden ayrıca tiksiniyorum" dedi.

Xatar'la çektirdiği fotoğrafa gelen tepkilere yönelik olarak İpekçioğlu, "Sırf Almanya’da herkesin tanıdığı, Mesut Özil’in de, sokakta gören herhangi birinin de direkt fotoğraf çekileceği Xatar’la fotoğrafım var diye, bana terörist yakıştırması yapabildiğiniz için sizlerden utanıyorum." dedi.

'Terör belası benim köyümü de vurmuş, köylümü öldürmüştür'

Kendisine yöneltilen 'terörist' suçlamalarına sert tepki gösteren ünlü rapçi, "Umarım hayatınız boyunca iftiraya, ayrımcılığa ve lince maruz kalırsınız. Kendimi bildim bileli ülkemin kanayan yarası olan terör belası birçok günahsız kurban gibi benim köyümü de vurmuş, köylümü öldürmüş, aileme kurşun sıkmıştır, yüzüme kazıdığım Ankara’mda canlar almıştır. Bana her terörist dediğinizde etimden et kopuyor adeta. İğreniyorum sizden." ifadelerini kullandı.

Açıklamasına "Eroin parası mı? Siz belli ki hiç ‘Yarınımız Yok’ şarkımı dinlememişsiniz." diyerek devam eden rapçi Ezhel, "Evet Kürtçe konuşuyorum, evet Amedsporu paylaşıyorum. Ben bu ülkeyi sizin asla sevmeyi denemediğiniz bir şekliyle seviyorum. Her şeyiyle" açıklamasını yaptı.

'Hepinize inat, Türkçe rapi dünyaya göstereceğim'

'Size rağmen rağmen sizi bile seviyordum belki bir yere kadar' diye devam eden Ezhel, "Ama şunu biliyorum, ne dersem diyeyim siz işinize geleni yapmaya devam edeceksiniz. İdamımızı, hapisliğimizi, başarsızlığımızı dileyeceksiniz. Hepinize inat, Türkçe rapi dünyaya göstereceğim. Bu bok dolu kalbinizle yaşamak zor olsa gerek. Size kolaylıklar diliyorum" diyerek noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.