Wonder Woman 3 bilmecesi devam ediyor!

Wonder Woman 3 bilmecesi devam ediyor!
Wonder Woman 3'ün çekimlerine geçen ay DC Studios ile başladığını söyleyen Gal Gadot'un iddiaları gerçeği yansıtmıyor.

Gal Gadot, 'Heart of Stone' için bir basın turu yaptı ve DC Universe'deki yeniden dirilen Wonder Woman serisinde üçüncü bir filmin üzerinde çalışıldığını ve hatta DC Studios'un yeni eş başkanlarıyla geliştirme aşamasında olacağını söyledi.

Wonder Woman 3 gelmiyor

Konuyla ilgili birkaç bilgili kaynak, Wonder Woman 3'ün DC Stüdyolarında geliştirilmediğini belirtti. Başka bir kaynak ise Gadot'a Wonder Woman 3 hakkında herhangi bir bilgi ulaşmadığını söyledi. Ayrıca Gadot'un yeni DC Universe'de devam edip etmeyeceği konusunda kesin bir konuşma yapılmadığı söyleniyor.

Hatırlanacağı üzere bu ayın başlarında Gadot, Wonder Woman 3 hakkında şunları söylemişti: “Wonder Woman’ı canlandırmayı seviyorum. Bu bende önemli bir yere sahip ve çok değerli. James ve Peter’dan duyduğuma göre birlikte Wonder Woman 3’ü çekeceğiz.”

wonder-woman.jpg

Oyuncu, daha yakın bir zamandaysa yeni açıklamalar yaptı:

“James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantıya davet edildim. Bana dediler ki, aynen aktarıyorum: ‘Emin ellerdesin. Wonder Woman 3’ü seninle birlikte geliştireceğiz. Endişelenecek bir şey yok. Seni Wonder Woman rolünde seviyoruz. Bunu zaman gösterecek”.

Ortada büyük bir çelişki var

Birbirine zıt iki açıklama arasındaki çatışmaya neyin sebep olduğu net değil. Ayrıca Gunn ve Safran'ın Paradise Lost dışında bir Wonder Woman projesi için planları yoktur. Gal Gadot'nun da bu projede yer alıp almayacağı bilinmiyor.

Kaynağı teyit edilmese de birçok haber sitesinde yer aldı. Ancak hiçbir stüdyo sözcüsü, Safran ve Gunn'ın Gadot ile etkileşimlerinin ayrıntıları hakkında resmi olarak yorum yapmadı. Böyle bir durum, Gal Gadot'a haksızlık yapılıp yapılmadığı sorusunu gündeme getiriyor…

Dikkate alınması gereken bir diğer nokta ise Wonder Woman 1984'ün 2020'nin sonlarında çıktığında ağır bir şekilde eleştirilmiş olmasıdır. Dünya çapında gişede sadece 166 milyon dolar kazanması da stüdyo için büyük bir dezavantaj.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.