Yıldızlı Şarkılar rekorla geldi!

Yıldızlı Şarkılar rekorla geldi!
Yıldız Tilbe şarkıcılık hayatındaki en güzel parçalardan oluşan 39 eserlik albümü ile rekor kırdı. Bir haftada 110 bin satışına ulaşan başarılı isim şimdiden masraflarını karşıladı.

Yıldızlı Şarkılar ismini verdiği eserinde 39 şarkıcının seslendirdiği parçalarla listeleri alt üst eden Yıldız Tilbe şimdiden zirveye oturdu. İki ayrı albümle toplam 4 CD olarak satılan Yıldızlı Şarkılar dinleyenlerden de tam not almayı başardı. Ayrıca internetteki müzik platformlarında da birçok şarkı üst sıralarda yer alıyor.

‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları Volume 1’de Aleyna Tilki feat. Emrah Karaduman, Asil Gök, Bahadır Tatlıöz, Berkay, Cem Belevi, Ceylan Ertem, Demet Akalın, Deniz Seki, Derya Uluğ, Ece Seçkin feat. Ozan Doğulu, İrem Derici, İntizar, Koray Avcı, Kutsi, Linet, Mabel Matiz, Merve Özbey, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli ve Niran Ünsal yer aldı. Projenin ikinci albümü olan ‘Volume 2’de ise Edis, Emre Kaya, Elif Kaya, Ferhat Göçer, Gülşen, Hakan Altun, Hande Yener, Işın Karaca, İlyas Yalçıntaş, Oğuzhan Koç, Röya, Selim Çaldıran, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Sibel Can, Simge Sağın, Zara ve Zerrin Özer’in seslendirdiği eserler bulunuyor.
 
Albümü çıkaran iki plak şirketinin Yıldız Tilbe’nin satış rekorunu pasta keserek kutladığı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.