Yürü ya Elif

Yürü ya Elif
Elif Karlı'dan olay yaratacak klip. 2 yıl önce Poll Prodüksiyon etiketiyle "Şimdi" adlı 3 şarkılık bir maxi single çıkaran başarılı solist Elif Karlı, single'daki parçalarını kliplendirmeye devam ediyor

Karlı, seneler önce maxi single'ın çıkış parçası olan ve bestesi Gülşah Tütüncü'ye ait "Ya Herrü Ya Merrü"nün ardından ikinci klibini "Yürü Ya Kulum" şarkısına çekti. Toylan Kaya'nın aranje ettiği şarkı, yine beste fabrikası Gülşah Tütüncü'ye ait. Şarkıcının yazlığında Ali Eşitmez tarafından çekilen yaz klibi, hayranlarından geçer not aldı. Vokallerde ünlü şarkıcıya meslektaşları Fatih Ertür ve Pınar Çubukçu eşlik etti. Makyaj Saime Öztürk'ün sihirli ellerinden çıkarken kuaför Metin Özlü ise güzel solistin saçlarına şekil veren isim oldu. Klipte yazlığındaki kız arkadaşlarıyla birlikte kamera karşısına geçen Karlı, Instagram paylaşımının altına şu sözleri dizdi: "Yeni şarkım sizlere emanet. Klibimizin tamamı Poll Prodüksiyon Youtube kanalında. Paylaşmak isteyen tüm arkadaşlarımı sevgiyle öper, paylaşmayanlarla dostlukları bir gözden geçiririm bende!!! Emeği geçen ve paylaşmak isteyen herkese şimdiden çok çok teşekkürler. Başta bana hep destek veren eşim Cengiz Karlı ve can ekibime teşekkür ederim."
 

İşte o meşhur parçanın sözleri:
Sevineceğim sevinemiyorum
Ne olur sevinçlerimi kursağımda bırakma
Parayı pulu malı mülkü ne yapayım
Yanımda sen olmayınca
Bir şey de tam olsun
O şey de aşk olsun
Gülemem gülemem hayır gülemem
Sen gidiyorsun
Allah yürü ya kulum demiş
Her işim gücüm rast gitmiş
Bir tek sen ters gidiyorsun
Beni çok üzüyorsun
Seninle düzelirsek güleceğim
Ayrıca single'da "Ya Herrü Ya Merrü ve Yürü Ya Kulum" haricinde bestesi Ercan Saatçi'ye ait "Yanına Bırakmam" parçası da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.