Zorlu PSM’de Başak Doğan rüzgarı esecek!

Zorlu PSM’de Başak Doğan rüzgarı esecek!
Koro şefi Başak Doğan, 2 Aralık günü Zorlu PSM’de sahne almaya hazırlanıyor.

Yenilikçi metotlarıyla tanınan çağdaş koro şefi Başak Doğan’ın yönetimindeki Chromas, 2 Aralık Cumartesi akşamı Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde yeni bir konser vermeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon verdikleri konserle izleyiciden büyük ilgi gören Chromas bu konserde de yine sevilen isimleri sahnesinde ağırlayacak. Pop müziğe doğaçlama tekniğini getiren efsane ses Duygu Soylu ve türlerarası yaptığı samimi müziklerle halkın sevgisini kazanan Evrencan Gündüz sahnede Chromas’a eşlik edecek.

Özel bir şov hazırlayan koro, “İyi Gün Dostlarım” ve “Fix You” gibi sevilen yorumlarının yanı sıra Başak Doğan’ın bestesi “Oyun”u da seslendirecek. Chromas konserlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen, Türkiye’de sadece Başak Doğan’ın uyguladığı Vocal Painting tekniğiyle seyirci ve koro beraber yine doğaçlama şarkılar söyleyecek.

Geçen sene kapanış konserini Zorlu PSM’de gerçekleştiren Chromas’ın bu yeni konserinde bir Başak Doğan geleneği haline gelen, Türkiye’de yalnızca kendisinin uyguladığı doğaçlama tekniği Vocal Painting (VoPa) ile seyircinin de dahil olduğu şarkılar seslendirilecek. Evrencan Gündüz ve Duygu Soylu gibi birbirinden değerli sürpriz konukların yer alacağı Chromas by Başak Doğan 2 Aralık Cumartesi saat 20.30’da Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyircilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Kapı Açılış: 20.00

Konser: 20.30

Bilet Fiyatları:

1. Kategori: ₺352,00

2. Kategori: ₺282,00

İlgili Haberler

Kaynak:Ataberk Yeşil - Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.