EXXEN Konuşanlar 15. bölüm izle | Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 15. bölüm izle | Youtube tek parça full izle
Yayın hayatını sürdürdüğü EXXEN'de milyonlara ulaşmaya devam eden Konuşanlar'ın 15. bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın hazırlayıp izleyicileriyle birlikte sunduğu gösteri yine ilgiyle izlenecek. EXXEN Konuşanlar 15. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın esprileriyle milyonları güldürdüğü Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta cuma günü yayınlanan ve seyircilere kahkaha tufanı yaşatan gösteri yine dopdolu içeriği, renkli konukları ve eğlenceli anlarıyla herkesi güldürecek. Yaşadıkları anıları anlatan konuşan konukların da büyük katkı sunduğu program bir kez daha ilgiyle izlenecek. Fragman ve shot bölümleri yayınlandı. Artık sıra yeni bölümde. EXXEN Konuşanlar 15. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar 15. bölümde neler yaşanacak?

Türkiye'nin şu anda en çok izlenen gösterilerinden biri olan Konuşanlar'ın her çarşamba günü fragmanı yayınlanıyor. Perşembe günlerinde ise shot adı verilen kısa parçalar paylaşılıyor. Daha önce 8 dakika olan süre 4.5 dakika civarına indirildi. Bu hafta da yine komik anlar sizleri bekliyor. Aldatma denilince kadınların pişmanlıkları, hayal kırıklıkları, üzüntüleri bitmiyor. Bir konuşan, sevgilisinin kendisi ile görüşürken evlendiğini söyleyince salon yıkıldı. Dayısı ile gelen ve Aydın Üniversitesi öğrencisi olduğunu ifade eden Rojin'in sevgilisi olup olmadığı konusundaki cevabı Hasan Can Kaya'yı güldürdü. Rojin'in dayısı da çıplaklar kampına gittiği anısıyla programa damga vurdu. Başarılı komedyen gösteri biletlerinin karaborsa ile satılmasını ve insanların dolandırılmasını eleştirerek küfür etti.



Konuşanlar üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.