Adele nasıl kilo verdi ve zayıfladı! Değişimi şoke etti

Adele nasıl kilo verdi ve zayıfladı! Değişimi şoke etti
Birçok kadının sorunu olan kilolardan kurtulmak için birçok yol deneniyor. Ünlü şarkıcı Adele de kendisini dünyanın en ünlü şarkıcılarından birine taşıyan süreçte kiloları ile sevilen isimlerin başında geliyordu. Ancak son fotoğrafında zayıfladığı görüldü ve onu sevenler buna inanamadı. Peki, Adele nasıl kilo verdi ve zayıfladı? İşte detaylar..

Son dönemde verdiği kilolarla gündemde olan Adele yeniden adından söz ettirmeyi başardı. Yayınladığı fotoğrafla herkesi şoka uğratan ünlü şarkıcının nasıl zayıfladığı da merakla araştırılıyor. Peki, Adele nasıl kilo verdi ve zayıfladı? İşte detaylar..

İngiltere’nin önde gelen sanatçılarından Adele dün gece yaptığı sosyal medya paylaşımı ile hayranlarını şaşkına çevirdi… İlk albümünü 2008 yılında yapan ve o zamandan beri imajını çok değiştirmeyen 32 yaşındaki Adele’in Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraf, hayranlarına “Yok artık” dedirtti. Adele’in sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf 3.5 milyondan fazla insanın beğenisini topladı. ABD’li şarkıcı Beyonce’nin yeni albümü “Black Is King”in görüldüğü ekran önünde poz veren Adele’in fazla kilolarından kurtulması ve imajını değiştirmesi dikkat çekti. Uluslararası kamuoyunun fön çekilmiş düz saçlarla görmeye alışık olduğu ve fazla kiloları sebebiyle bol giyinen Adele’in saçlarını kıvırcık yapması çok sayıda beğeni topladı.

Adele nasıl zayıfladı?
2019 yılının ekim ayında çekilen fotoğraflarda kilo vermeye başlayan Adele’in 2012-2016 yılları arasında Pete Geracimo isimli antrenör ile çalıştığı açıklandı.

adele nasıl zayıfladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.