Adriana Lima ile Metin Hara ayrıldı mı! Flaş gelişme şoke etti

Adriana Lima ile Metin Hara ayrıldı mı! Flaş gelişme şoke etti
İlişkileri magazin dünyasının gündemine oturan Metin Hara ve Adriana Lima'nın ayrıldığı iddiası bomba etkisi yarattı. İkilinin reklam ilişkisi yaşadığı iddia edilmiş ve pek çok haber yazılmıştı. Yaşanan flaş gelişme de bu durumu doğrular nitelikte. Peki Adriana Lima ile Metin Hara gerçekten ayrıldı mı? İşte detaylar...

Yazın başlayan şok birliktelikle çok konuşulan Metin Hara ve Adriana Lima'nın Bodrum tatili magazin köşelerinde bir hayli yer kaplamış ve sosyal medyada ses getirmişti. Kimileri gerçek aşk dedi, kimileri ise reklam olduğunu savundu. Adriana Lima ilişkisiyle ilgili ''Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz'' demişti. Ancak ilişkide sürpriz bir gelişme yaşandı. Bugüne kadar ilişkisiyle ilgili romantik paylaşımlar yapan Adriana Lima, Metin Hara'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Metin Hara ise Brezilyalı modeli takip etmeye devam ediyor. Bu gelişme ayrılık iddialarını güçlendirdi. İşte Adriana Lima ile Metin Hara aşkında yaşanan gelişmeler... 

Adriana Lima ile Metin Hara Haziran'da İstanbul'da bir organizasyonda tanışmıştı. Lima ile çekilmiş fotoğrafını Instagram sayfasından paylaşan Hara; altına da "Gerçekten son derece mütevazı, doğal bir ruh. Bütün dişilerin kendi doğalarında vahşi ve özgür olmaları dileğiyle" diye yazmıştı.

Yaklaşık bir ay sonra Adriana Lima, Los Angeles Havalimanı’nda Metin Hara’nın Yol- Aşkın İstilası (The Path: Invasion of Love- Overcoming The Illusion) isimli kitabını taşırken görüntülenmişti. 

Kısa bir süre sonra Adriana Lima, yazar Metin Hara ile Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'a geldi. İkili Milas-Bodrum Havalimanı'ndan el ele çıktı. Adriana Lima'yla ilişkisi hakkında basın açıklamasında bulunan Metin Hara, "Birbirimize karşı bir şeyler hissediğimizin farkına vardık" dedi.

Önlem almalarına rağmen ikilinin romantik anları objektiflere yansıdı ve çok konuşuldu.

metin hara adriana lima

Muhabirler Lima ve erkek arkadaşı Metin Hara'nın kameralara yansıyan ilk akşam yemeğini yakından takip etti.

Lima ve Harı'nın reklam ilişkisi yaşadığı iddia edildi. Bunun üzerine Metin Hara sosyal medyadan 12 maddelik bir açıklama yaptı. 

Bodrum'da Türk yazar sevgilisi Metin Hara ile birlikte tatil yapan dünyaca ünlü top model Adriana Lima, tatillerinin 5'inci gününde Dereköy Mahallesi'nde kaldıkları çiftlik evinden ayrılarak motoryatla tekne turuna çıktı. Lima, teknede talihsiz bir olay yaşayarak, telefonunu denize düşürdü. Daha sonra teknenin kaptanı denize girerek cep telefonunu çıkardı. İkilinin deniz keyfi muhabirler tarafından yakından takip edildi.

Lima ve sevgilisi Metin Hara 5 günlük tatilin ardından ilçeden ayrıldı. Hara, basın mensuplarının Twitter paylaşımları sorusuna ise gülmekle yetindi. Tatil ile birlikte ilişkinin de biteceği konuşulmaya başlandı.

Ancak Metin Hara ile yaşadıkları ilişkiyle gündemde olan Adriana Lima sosyal medyadan yaptığı paylaşımla aşkını ilk kez duyurdu.

Ancak Lima'nın bir erkekle paylaştığı fotoğraf aldatma ve ayrılık iddialarını gündüme getirdi. Bunun üzerine ünlü manke “Aşkım Metin’e sadakatim hakkında dönen dedikoduları duydum. Evet, aşkım dedim. Yanımdaki adam eşcinsel arkadaşım @mkastanis (Miltiadis Kastanis). Evet eşcinsel ve ailemin bir parçası" diyerek açıklama yaptı.

Aşkları sosyal medya üzerinden konuşulan ikili bir süre sonra önce İstanbul'da buluştu sonra birlikte New York'a giderken görüntülendi. 

Brezilyalı model ile Hara ABD’nin New York şehrindeki turları da gazeteciler tarafından yakından takip edildi. Reklam ilişki iddiaları giderek zayıfladı.

Daha önce gazetecilere görüntü vermemeye çalışan ünlü çift Miami sokaklarında objektiflere takılmaktan rahatsız olmadı.

Son olarak yazar Metin Hara ile aşklarının 5. ayını kutlayan model Adriana Lima sosyal medya hesabından Metin Hara'ya övgüler sıraladı ve yeni yogistine teşekkür etti.

Ancak Lima'nın Instagram hesabından yaptığı romantik paylaşımların yerini takibi bırakmak aldı. Brezilya'lı modelin bu kararı ayrılık iddialarını güçlendirdi. Buna rağmen Metin Hara'nın Lima'yı takibe devam etmesi kafalarda soru işareti bıraktı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.