Adriana Lima son kez Victoria’s Secret defilesinde!

Adriana Lima son kez Victoria’s Secret defilesinde!
Brezilyalı ünlü top model Adriana Lima 18 yıllık Victoria's Secret kariyerine son verdi. Son kez çıktığı podyumda gözyaşlarına hakim olamayan Lima tezahürat ve alkışlarla uğurlandı.

Yazar Metin Hara ile ilişkisi tam gaz süren Adriana Lima dünyanın en çok merak edilen defilelerinden biri olan Victoria's Secret Fashion Show'da son kez boy gösterdi. New York'ta gerçekleşen defileye damga vuran Lima'nın yanısıra The Chainsmokers, Rita Ora, Kelsea Ballerini ve Shawn Mendes de performans sergiledi.

Defilenin açılışını melek kanatlı kostümü ile yapan Adriana Lima alkış ve tezahüratlarla birlikte gözyaşları dökmeye başladı. Duygusal yapısıyla her daim dikkat çeken Brezilyalı yıldız en çok konuşulan isim oldu.

18 yıldır Victoria’s Secret defilelerinde boy gösteren Adriana Lima, pistten ayrılırken duygusal anlar yaşadı ve herkese veda etti.

Öte yandan geçen sene yer almayan Gigi Hadid ve Kendall Jenner, bu sene tekrar Victoria's Secret Fashion Show'daydı. Behati Prinsloo ve Candice Swanepoel da doğum sonrası ilk kez podyumda yer aldı.

adriana lima

Banttan çekilen program, 2 Aralık'ta ABD'nin ABC kanalında yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.