Ahmet Kural savunmasını verdi: Sıla'nın şüpheli ifadeleri kıvılcımı ateşledi!

Ahmet Kural savunmasını verdi: Sıla'nın şüpheli ifadeleri kıvılcımı ateşledi!
Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Ahmet Kural verdiği savunmasında Okan Can Yantır sebebiyle kavga ettiklerini ve ünlü şarkıcının çelişkili ifadelerinden kaynaklanan bir kıvılcımın bu kavgayı ateşlediğini söyledi.

Kendisine şiddet uyguladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla sevgilisi Ahmet Kural için koruma kararı aldıran Sıla Gençoğlu'nun ardından söz karşı taraftaydı. Ünlü oyuncu Ahmet Kural 9 ay önceki ilişkilerini Okan Can Yantır sebebiyle birlikteliklerini noktaladıklarını ve Sıla'nın ısrarlı barışma isteği sebebiyle kendisini affettiğini dile getirdi.

Kural, olay günü Sıla ile birlikte ailesinin yanından döndüklerini ve alkol aldıklarını belirterek, Sıla ile Okan Can Yatır arasındaki ilişkiden dolayı kavganın çıktığını söyledi.

Kural, Sıla ile yaşadıkları kavga sırasında kendisinin de yaralandığını iddia ederek olayı şöyle anlattı: “Sıla ile benim ilişkim bittikten sonra Sıla’nın, Okan Can Yatır ile ilişkisi olmuş. Daha önce bunun doğru olup olmadığını sorduğumda çelişkili cevaplar vermişti. Olay günü tekrar sorduğumda ise bu ilişkiyi kabul etti. Bu sebeple kavga çıktı. Sıla’yı evden göndermek istedim ancak gitmedi. Birbirimizi kollarından tutup sarstık, defalarca yere düştük. Arbede sırasında ben de yaralandım, belimi çarptım ve iki gün boyunca kalkamadım. Ama şikâyetçi olmadım.”

Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir imzalı açıklamada olaya Sıla’nın bir erkek arkadaşının sebep olduğu iddiasının yalan olduğu ifade edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.