Ahu Tuğba kaç kere evlendi ve neden kendisini tuvalete kapattı! Şok ifadeler

Ahu Tuğba kaç kere evlendi ve neden kendisini tuvalete kapattı! Şok ifadeler
Kanal D'nin magazin programı 2. Sayfa'nın konuğu olan Ahu Tuğba yıllar sonra ilk kez bir yayına katıldı. Özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Tuğba bazı şaşırtıcı ifadeler de kullandı.

Bir döneme damga vuran oyunculuğu ve güzelliği ile adından söz ettiren Ahu Tuğba son senelerde ekranlardan uzak kalmıştı. Bu sabah Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa'nın konuğu olan güzel oyuncu bazı ifadeleriyle şaşırttı. Daha önce verdiği röportajda 'Öyle çok boynuz yedim ki Çin'e köprü olur" diyen Tuğba kaç kez evlendiğini bilmediğini de ifade ederek geçmişe gönderme yapmıştı. Ahu Tuğba aynı zamanda eski eşini aylar sonra görünce kendisini tuvalete kapattığını da söylemişti.

Ahu Tuğba kimdir?
Ahu Tuğba 3 Mayıs 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Varlıklı bir ailenin tek çocuğuydu. Ortaokuldayken sinema dünyasına girdi. Liseyi Amerikan Kız Koleji'nde okudu. Kanada'da Concordia Üniversitesi'nde İngilizce Dili bölümünü yarıda bıraktı.

Genellikle hayat kadını, uyuşturucu bağımlısı fakat kalbi temiz karakterleri canlandırmıştır. Erkekçe dergisine pozlar vermiştir. Gazino sanatçısı olarak çeşitli gösteriler yaptı.

Toplam 5 evlilik yapmıştır. İlk evliliğini 1981 yılında Mustafa Ulusoy ile yapmıştır. 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile yaptığı evliliğinden kendisi gibi "Ahu" (Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij) adında 1992 doğumlu bir kız çocuğu vardır. Ahu Tuğba,Osmanbey'de Guantenamera adlı gece kulübünün sahibidir. 2004 yılında atv'de yayınlanan "Ünlüler Çiftliği" yarışma programına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.