Alaçatı'yı karıştıran Cicişler'in kavga nedeni belli oldu

Alaçatı'yı karıştıran Cicişler'in kavga nedeni belli oldu
Daha önce İstanbul'daki evlerinde kavga eden Esra ve Ceyda Ersoy bu kez Alaçatı'da karşı karşıya gelmişti. Alaçatı'yı karıştıran kavganın nedenini Esra Ersoy cnalı yayında açıkladı.

İsimleri kavgalardan eksik olmayan Esra ve Ceyda Ersoy bu kez Alaçatı'da birbirlerine girmişti. Kavga nedenleri ilk başta belli olmayan iki kardeşin bu hale gelme sebepleri ortaya çıktı.

Kız kardeşinin telefonunu izinsiz aldığını ve geri vermediği için kavga ettiklerini söyleyen Esra, sözlerine şöyle devam etti:

"Kardeşimin telefonunu izinsiz şekilde aldım mekandan çıkarken. Sebebi anlatmam uzun sürer telefonu vermemi istedi vermedim. Birkaç kez istedi vermedim o sırada sinirlenip saçıma yapıştı. Alaçatı sokakları taşlı olduğu içinde yere düştüm.

Düşünce yerden sürükleniyormuşum gibi görünüyor. Bende inatçı olduğum için telefonu vermedim sonra insanlar geldi ayırmak için. Oda inat etti sonra biri gelip telefonu benden alıp verdi o arada da saçımı bıraktı.

esra ceyda ersoy

Görüntülerin ardından reklam iddiaları ortaya atıldığını söyleyen Esra, "Böyle reklam mı olur rezalet görüntüler. Böyle görüntüler yüzünden dünyaca ünlü markaların reklam yüzü olamıyoruz." dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.