Aleyna Tilki aşkı buldu

Aleyna Tilki aşkı buldu
Daha önce, "Sevgilim biraz maço ve keko olabilir" açıklamasını yapan Aleyna Tilki'nin "Uzi" lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk yaşadığı konuşuluyor

Son günlerde adı iş insanı Haldun Demirhisar ile anılan ve bu iddiaları reddeden Aleyna Tilki (21), yeni bir aşka yelken açtı. Tilki'nin, "Umurumda Değil" ve "Makina" şarkılarıyla adını duyuran "Uzi" lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile birliktelik yaşadığı konuşuluyor. 'Magazin Masası' adlı programda yaklaşık 15 gündür aşk yaşayan ikilinin, ilişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih ettiği ileri sürüldü. Önceki gün birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram'dan yayınlayan çiftin, sosyal medyada başlayan dostluğunun zamanla aşka dönüştüğü de iddia edildi. Aleyna Tilki, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Twitter hesabından, "Türk müzik piyasasını bence Bağcılar semti yönetiyor." mesajını paylaşmıştı. Uzi, genç şarkıcıya, "Hani keko seviyordun?" yanıtını vermişti.
Tilki ise, "Seviyorum ki... Seviyoruz diye analiz de mi yapmayalım?" açıklamasını yapmıştı.

Vizyonlu ayıcıklar istiyorum
Öte yandan Aleyna Tilki, daha önce İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olmuş ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla ilgili de konuşmuştu. Tilki, sevgili adayı hakkında, "Önceden beni tanıyor olması lazım. Bana ismini gizleyerek ayıcıklar, çiçekler yollaması lazım... Evimi öğrenemez de kulisime, işe gittiği yerlere çiçekler özellikle ayıcıklar, oyuncaklar gönderecek. Ben de 'Bu kim?' diye merak edeceğim ama vizyonlu ayıcıklar istiyorum, vizyonsuz ayıcıklar istemiyorum. Sonra bir gün artık kim olduğu çıkacak ortaya. Hemen numaramı alacak ama bilmiyorum nasıl alacak… Ardından bir yer ayarlayacak ama tek buluşmak istemem, hemen baş başa kalamam. Arkadaş ortamında buluşalım. Gelirken bir şey getirmesin ancak sonrasında 'Görüşmemiz çok güzeldi' diye ayıcık yollasın." ifadelerini kullanmıştı. Buluşacağı kişinin karakterinin nasıl olması gerektiğini de açıklayan ünlü şarkıcı, "Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak." demişti.

Kalbinden konuşsun isterim
Aleyna Tilki, "Hangi davranış seni o kişiden soğutur?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti: Olduğu gibi gözükmemesi ve boş konuşması, konuşmamayı bilmemesi… Çünkü ben dolu sohbet etmeyi severim. Hangi konu olursa olsun konuştuğumuz konuda bilgili olsun, o konuyu içselleştirsin isterim. Yarattığı kişiden konuşmasın, kalbinden konuşsun isterim. Böyle olmadığı zaman kaçarak uzaklaşıyorum. Bu durumla çok karşılaşıyorum, çok aptal insan var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.