Aleyna Tilki bikini giyince olay oldu! O anlara bakın ve izleyin...

Aleyna Tilki bikini giyince olay oldu! O anlara bakın ve izleyin...
Her hareketiyle olay olmayı başaran Aleyna Tilki bu kez de bikinisiyle interneti salladı. Tilki'nin bikini giydiği anlar kamera ile kaydedildi. İşte o anlar...

Tatil için Bodrum'u tercih eden Aleyna Tilki yine gündeme oturmayı başardı. Başarılı şarkıcı sezonun yorgunluğunu atmak için gittiği sahilde bikinisiyle boy gösterdi. Hal böyle olunca hayranları tarafından da görüntülenmek kaçınılmaz oldu. Aleyna Tilki'nin bikinisiyle yürüyüşü sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Milliyet'in haberine göre bu görüntülerin ardından Tilki, sosyal medyada 'kilolu' diye eleştirildi. Bazı takipçiler, görüntülerdeki kişinin Aleyna Tilki olmadığını iddia etti. Bazı takipçiler ise 'Aleyna kilo almış', 'Kliplerdeki o fizik nerede?', 'Aldığın o kiloları geri ver lütfen', 'O sen olmasan bari' gibi yorumlar yaptı. Bunun üzerine genç şarkıcı, Instagram hesabından açıklamalarda bulundu.

Ben Aleyna Tilki'yim!
Bunun üzerine genç şarkıcı, Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. Tilki yorumlara "Boyumuz uzun, yanımızdakiler biraz küçük çıkıyor diye kilolu diyorlar. Kimsenin ölçülerine göre beni kıyaslamayın, bu Aleyna Tilki’ye özgü has ölçü. Zayıf ya da kalın değilim. Ben Aleyna Tilki’yim" diyerek tepki gösterdi. 


aleyna tilki bikinili footğrafı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.