Aleyna Tilki ve Şeyma Subaşı'nın dansı gündemi salladı!

Aleyna Tilki ve Şeyma Subaşı'nın dansı gündemi salladı!
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ve Şeyma Subaşı, Gülnur Güneş'in düğününde ettikleri dansla adeta olay oldu. İkilinin kamera karşısındaki görüntüleri binlerce kez izlendi

Milyonlara ulaşan şarkılarıyla Türkiye'nin Youtube'daki zrive isimlerinden biri olmayı başaran Aleyna Tilki ile DJ Guido Senia'dan ayrılan Şeyma Subaşı, Gülnur Güneş'in evlilik törenine katıldı. Birçok isme tasarımcılık yapan ünlü modacının düğününe büyük ilgi gösteren magazin dünyası, çiftin mutluluğuna ortak oldu. Cumartesi akşamı iş insanı Yiğit Doğan Çelik ile hayatını birleştirdi. Düğün organizasyonuna, sanat, siyaset ve moda dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Düğüne damga vuran olaylardan biri ise Şeyma Subaşı ve Aleyna Tilki’nin dansı oldu.

aleyna tilki ve şeyma subaşı dans

Eleştiri yağdı
Nikah işleminden sonra eğlencenin arttığı düğünde Aleyna Tilki ve Şeyma Subaşı’nın karşılıklı dans etmesi sosyal medya üzerinde olay oldu. İkili için sosyal medya üzerinden ilginç yorumlar geldi ve çoğu kullanıcı tarafından eleştirildi.

aleyna tilki ve şeyma subaşı dans

Siyasiler şahit oldu
Gülnur Güneş’in şahitliğini, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve iş insanı Cemal Kalyoncu yaparken, Yiğit Doğan Çelik’in şahitliğini ise, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Murat Genç, Ankara Milletvekili Servet Ünsal ve İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç oldu.

aleyna tilki ve şeyma subaşı dans

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.