Aleyna Tilki yeni evinde

Aleyna Tilki yeni evinde
Yabancı dil eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek amacıyla Amerika'nın yolunu tutan Aleyna Tilki, Kaliforniya'da kiraladığı evde çalışmalarını sürdürüyor. Evinin fotoğrafını atan genç şarkıcı minik villaya haftada 10 bin lira ödüyor.

Geçtiğimiz hafta bir dizi oyuncusuyla aşk yaşadığı iddia edilen ve beraber oldukları görüntüler sosyal medyayı sallayan Aleyna Tilki'nin Amerika'da yaşadığı ev merak ediliyordu. Hayatına dair detayların sürekli araştırılan Aleyna Tilki'nin sade bir yaşamı seçerek kiraladığı ve okuluna çok kısa bir mesafede olan 1+1'lik ev sosyal medyada yer aldı.

HAFTALIK 10 BİN TL... 
Evin küçüklüğünden şikayetçi olan Tilki, geçtiğimiz günlerde İrvine bölgesinde yeni bir ev arayışına girdi. Saklambaç'ta yer alan habere göre; North Lake isimli göl kıyısında gönlüne göre bir villa bulan güzel şarkıcı, hemen yeni evine taşındı. Haftalık kirası 2 bin 800 dolar (yaklaşık 10 bin 500 TL) olan 3 oda 1 salon villaya hayran kalan Aleyna, önceki gün yeni mahallesinden de instagram'da paylaşım yaptı.

aleyna tilki ev

SPORU İHMAL ETMİYOR 
Okula giderken çevredeki evlerin videosunu çeken genç popçu, bu sayede de yeni yuvasının dışarıdan nasıl göründüğü hakkında da ipucu verdi. Yaklaşık 3 ay daha ABD'de kalıp İngilizce'sini ilerletmeyi planlayan Aleyna Tilki, yeni evinin bulunduğu North Lake kıyısında da her sabah yürüyüş yapıyor. Sporunu ABD'de de aksatmayan 17 yaşındaki popçu, göl kenarındaki yürüyüşlerde hem huzur bulup hem de formunu koruyor.

aleyna tilki ufo

Aleyna, geçtiğimiz günlerde fırlatılan Falcon 9 roketini UFO sanmıştı. Şarkıcı, önceki gün de uzaylı gördüğüne dair paylaşım yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.