Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade hayatlarını birleştirdi! İşte ilk görüntüler

Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade hayatlarını birleştirdi! İşte ilk görüntüler
Bir süredir birlikte olduğu Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturmaya karar veren Ali Sunal dün akşam Swissotel'de evlendi. Çiftin görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Merhum sanatçı Kemal Sunal'ın oğlu olan Ali Sunal, Gökçe Bahadır'ın ardından ikinci kez nikah masasına oturdu ve Avukat Nazlı Kurbanzade ile hayatını birleştirdi. Nikahta damat tarafının nikah şahitleri Özlem Cankurtaran ile Necati Akpınar olurken Nazlı Kurbanzade için de Gül Tabaktepe ve Muhammed Sirus Leki şahitlik yaptı.
 

Sosyal medyayı salladılar

Başta Güldür Güldür hayranlarının çok sevindiği Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade evliliği sosyal medyanın da bir numaralı gündemi oldu. Nikah hakkında binlerce yorum atılırken ünlü isimlerden ve sanat camiasından tebrik mesajları yağdı. Özellikle Nazlı Kurbanzade'nin adı şu an Twitter üzerinde trend topic listesinde bulunuyor.

ali sunal nazlı kurbanzade nikah

Dubai'yi seçtiler

Dün attıkları imza ile resmen karı koca olan Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade balayını Dubai'de geçirme kararı aldı. Damatlık ve gelinlik konusunda tercihleri Vakko olan çifti anne Gül Sunal, kız kardeşi Ezo Sunal, Kurbanzade’nin ailesi, Erol Evgin, Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal gibi ünlüler yalnız bırakmadı.

ali sunal nazlı kurbanzade nikah

Nazlı Kurbanzade kimdir?

Nazlı Kurbanzade'nin oyuncuyla ÇABA Derneği’nin projelerinde birlikte çalışan bir avukat olduğu biliniyor. Öte yandan Nazlı Kurbanzade, cemiyetin ünlü simalarından Bülent Kurbanzade'nin kızı...

ali sunal nazlı kurbanzade nikah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.