Alişan'ın yeni sevgilisi Buse Varol! Yeni aşktan ilk bilgiler

Alişan'ın yeni sevgilisi Buse Varol! Yeni aşktan ilk bilgiler
Eda Erol ile birlikteliği de ayrılığı da olay olan Alişan nikahtan 1,5 ay önce ayrıldığı nişanlısının ardından yeni rol arkadaşıyla yeni bir aşka yelken açtı. Buse Varol ile birlikteliğe başlayan Alişan'ın bakalım bu ilişkisi nasıl devam edecek. Peki Buse Varol kimdir? İşte detaylar...

Kanal D'nin yeni dizisi Dostlar Mahallesi'ndeki rol arkadaşı Buse Varol'a gönlünü kaptıran Alişan bu sıralar yeni bir aşk heyecanı yaşıyor.

Alişan, aşkı yeni dizisinin setinde buldu. Ünlü şarkıcı, yakında başlayacak “Dostlar Mahallesi” dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol’la ilişki yaşamaya başladı. İkili geçtiğimiz günlerde birlikte yurtdışı tatiline de çıktı.  

buse varol

Buse Varol kimdir?
Buse Varol, 1990 yılında Manisa’da doğmuştur. Eğitimini Öğretmenlik Fakültesi’nde tamamlamıştır. 2012 yılında katıldığı güzellik yarışmasından sonra oyunculuk yapmaya başlamış; Tozlu Yollar dizisi ile ilk deneyimini yaşamıştır. Sevda Kuşun Kanadında, Arka Sokaklar, Şehrin Melekleri ve Kış Güneşi dizilerinde rol alan güzel oyuncu; Show Tv ekranlarında yayınlanan; Ceyhun Mengiroğlu, Hazal Filiz Küçükköse, Özge Özder gibi oyuncuların rol aldığı Rüya dizisinde rol almakta ve Şahika karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.