Alişan ve Demet Akalın kavgasında yeni raund!

Alişan ve Demet Akalın kavgasında yeni raund!
Geçtiğimiz günlerde kavgalarının altı yıl sonra biteceği iddia edilen Alişan ile Demet Akalın'ın arası yine alevlendi. İki şarkıcı yaptıkları açıklamalarla birbirinin üzerine gitti.

Aralarından su sızmayan dönemlerde atılan mesajlar sonrası araları bozulan Demet Akalın ve Alişan 6 senedir konuşmuyordu. Geçtiğimiz günlerde 2. Sayfa programına gönderdiği mesajlara çiçek emojisi koyup Alişan, eşi ve çocuğuna mutluluklar dileyen Demet Akalın'a karşılık gelmemiş, ünlü türkücü  "Barışmak için zeytin dalı değil, arazisi yetmez o söylediği sözleri unutmaya. Kesinlikle barışma söz konusu değil. 6 sene önce niye kavga ettiğimizi bile hatırlamıyorum" açıklamasında bulunmuştu.
 

5 canlı yayına konuştu


Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Demet Akalın bir takipçisinin "Alişan'la barışmamana sevindim" mesajına "Hayalim olsa barışmak gibi, ben uzatmamak için kestirip attım. O 5 canlı yayın ve gazeteye konuştu. Hala bıraktığım yerde bir arpa yol katetmemiş, kayıp değil" karşılığını verdi.

alişan demet akalın

Zehir zemberek sözler


Alişan, instagram hesabından "İçindeki, kötülük, pislik, fesatlık hiçbir zaman bitmemiş. Hâlâ bıraktığım yerdesin" mesajını yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.