Arda Turan'a 1 milyonluk dava!

Arda Turan'a 1 milyonluk dava!
Berkay'ın burnunu kıran Arda Turan'a şimdi de dava şoku. Tecrübeli futbolcuya ünlü şarkıcının menajerlik şirketi tarafından uğradığı zarar üzerinden dava açılacak.

Futboldan çok saha dışı olaylarla gündeme gelmeye devam eden Arda Turan'ın son dosyası Türkiye'yi sallamıştı. Arda Turan Berkay Şahin ile kavga etmiş ve başarılı şarkıcıyı hastanelik etmişti. Ardından hastaneye de giden tecrübeli futbolcunun silahı patlamıştı. Hakkında soruşturma başlatılan Arda Turan'a şimdi de Berkay tarafından dava açılacak. Bu ay boyunca toplam 14 konsere çıkacak olan Berkay Şahin'in iptal edilen konserleriyle zarar 1 milyon lirayı buldu. Konserlerinin düzenlenmesi için komisyon alan menajerlik şirketi Arda Turan'a dava açmaya hazırlanıyor.

Hapis cezası olabilir
Hukukçular, futbolcu Arda Turan'ın 3.5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezası alabileceğini söyledi.

arda turan berkay şahin

Zarar 1 milyon lira
Konser başına 70 bin lira alan Berkay, burnu kırılınca 14 konserini birden iptal etmek zorunda kaldı.

Burak Yılmaz'dan şok iddia
Arda-Berkay kavgası sırasında olay yerinde bulunan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın ifadeleri ortaya çıktı. Yılmaz, Berkay'ın korumalarına 'Silahımı getirin' talimatı verdiğini iddia etti. Yılmaz, "Arda sürekli yanımdaydı. Taciz olsa, böyle bir şey olmuş olsa ben kesinlikle görürdüm" dedi. Saklambaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.