Arda Turan ile Berkay Şahin'in duruşma tarihi belirlendi! Arda hapise mi girecek?

Arda Turan ile Berkay Şahin'in duruşma tarihi belirlendi! Arda hapise mi girecek?
Ünlü şarkıcı Berkay Şahin ile profesyonel futbolcu Arda Turan'ın karşı karşıya geldiği kavganın ardından açılan davada duruşma günü belli oldu. İki isim 30 Ocak'ta karşı karşıya gelecek ve kendilerini savunacak. İşte diğer detaylar...

Bir gece mekanında taciz iddiasıyla başlayan kavganın ardından hastanede de karşı karşıya gelen Berkay Şahin ve Arda Turan mahkemelik oldu. Arda Turan hakkında hazırlanan ididanamede birkaç suçla birlikte 12.5 yıla kadar hapis isteniyor. Berkay Şahin için de hakaret suçundan 3 yıl 2 aya kadar hapis talep edildi.

İDDİANAME
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı İbrahim Bozkurt tarafından hazırlanan iddianamede, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin "müşteki", futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin ise "müşteki-şüpheli" sıfatıyla yer alıyor.  İddianamede, Arda Turan hakkında "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor. Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.