Arda Turan'ın silahı ruhsatlı mı ruhsatsız mı? Canlı yayında flaş iddia

Arda Turan'ın silahı ruhsatlı mı ruhsatsız mı? Canlı yayında flaş iddia
Futbolcu Arda Turan'ın popçu Berkay Şahin ile karşı karşıya geldiği kavganın ardından hastanedeki karşılaşması sonrası patlayan silahın ruhsatlı olup olmadığı konusunda flaş bir iddia geldi. Canlı yayındaki bilgiye göre Arda Turan'ın silahı...

Gizli Kalsın isimli gece kulübünde Berkay Şahin'in burnunu kıran ve ardından ünlü şarkıcının tedavi altına alındığı hastaneye giden ArdaTuran'ın elindeki silah patladı. Savcılığın yakalama kararı çıkardığı tecrübeli futbolcu 3 saat ifade verdi. Polisin başlattığı soruşturmada sürekli sorulan bir soru var: Arda Turan'ın silahı ruhsatlı mı ruhsatsız mı?

Teve 2'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Emrullah Erdinç milli futbolcu hakkında flaş bir detay verdi. Erdinç şunları söyledi;
"Arda Turan’ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz.

Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı Arda vurulurdu. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön tarafından değil. Silah mermi ağzında durmaz hazır halde taşınmaz… O silahın gövdesi çekilmediği sürece, mermi ateşlemeye hazır hale gelmez.

Eğer silah patlamasaydı soruşturmaz olmadı. Hastanenin güvenlik görevlisi polisi arıyor, ‘hastanemizin acil servisinde silah patladı’ bilgisini veriyor. Polis gelip incelemeler yapıyor. İlk başlarda Berkay tarafı olayı kapatmaya çalıştı, ne zaman ki hastane polise bilgi verdi ondan sonra Berkay cephesinden de açıklamalar geldi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.