Arka Sokaklar'ın Murat'ı Uğur Pektaş'tan radikal karar

Arka Sokaklar'ın Murat'ı Uğur Pektaş'tan radikal karar
Arka Sokaklar'da elde ettiği şöhret ile adından söz ettiren ve Gamze Özçelik'le bir süre evli kalıp boşandıktan sonra bir kez daha bir araya gelen Uğur Pektaş, oyunculukla ilgili kararlarını değiştirerek öpüşmeme şartı koydu.

Uzunca bir süredir ekranlarda görünmeyen Uğur Pektaş'ın artık kameralar karşısında öpüşmek istemediği öğrenildi. Bir dönem Arka Sokaklar'da Murat karakteriyle televizyonların tozunu attıran yakışıklı oyuncu daha sonra hac ve umre organizasyonları yapan bir firma açarak sektör değiştirmişti. İddialara

Geçen yıl yaptığı Umre ziyaretinde sarık ve cübbe giyerek, gözlerine sürme çektiği fotoğrafları ortaya çıkan oyuncu, uzun zamandır mesleğini de askıya almıştı.

uğur pektaş gamze özçelik

uğur pektaş gamze özçelik

TÜRKAN ŞORAY KANUNU VAR!
Uğur Pektaş’ın gelen dizi ve sinema filmi tekliflerine “Öpüşme sahnesi varsa oynamam” diyerek, Türkan Şoray Kanunları’nı şart koştuğu öğrenildi. Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş, 2008’de evlenip 2012’de oğulları Muratcan’a rağmen boşanmıştı. Instagram hesabından sürekli dini paylaşımlar yapan Gamze Özçelik ''Artık hayatım başka bir yol üzerine kurulu. İlgi alanımda kimsenin özel yaşamı yok” diye konuşmuştu.

uğur pektaş gamze özçelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.