Asena Atalay kimdir? Son açıklamasında ne söyledi

Asena Atalay kimdir? Son açıklamasında ne söyledi
Caner Erkin ile evli olduğu dönemde Berkay'la bir AVM'de yakalanan Asena Atalay, eski yasak aşkı ve Arda arasında çıkan kavga hakkında konuşarak; 'Aslıhan için çok üzüldüm' dedi.

Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı'nın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa'ya konuk olan Asena Atalay daha önce birlikte yakalandığı Berkay Şahin'in Arda Turan ile girdiği kavga hakkında ilk kez konuştu. Arda Turan'ın tacizi üzerine başladığı iddia edilen kavga sonrasında adı en çok araştırılan isimlerden biri olan Asena Atalay; 'Aslıhan hamile olduğu için çok üzüldüm' dedi.

Basın giremiyor
2013 yılında Caner Erkin'le evliyken Berkay Şahin'le alışveriş merkezinde görüntülenen Asena Atalay, Berkay ve Arda'nın kavgası hakkında sessizliğini bozdu. Atalay, "Mahkemeye taşınan bir olay ve mekanın içinde kamera kayıtları yok. Kavganın olduğu mekan çok küçük oranın tercih edilmesindeki en büyük etkende basının orada olmaması. Konu mahkemeye taşındığı için sonuçlanmadan konuşmak doğru değil." dedi.

En çok Aslıhan'a üzüldüm
Atalay, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Ama ben Aslıhan'a hamile olduğu için çok üzüldüm. 8 buçuk aylık hamileydi çok riskli bir durum. Basında çok acımasız davranıyor. Bu kadar çok haber yapılması için çocuğun doğması beklenebilirdi. Allah'a şükür bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

Konunun bana dönmesiyle ilgilenmiyorum
Aslıhan'a 'Önemli olan sensin inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın' diye mesajda attım. Olayı görünce direk Arda'nın dışarıda olmasına kızdım ama oda karısından özür diledi. Konunun bana dönmesiyle insanların ne düşündüğüne ilgilenmiyorum. Bizde boş yorum yapan fazla kişi var."

Berkay'la yakalanmıştı
2013 yılında gazetecilerin yakaladığı olay aylarca magazin basınını meşgul etmişti. O dönem Caner Erkin ile evli olan Asena Erkin, şarkıcı Berkay ile Akmerkez'deki bebek odasından çıkarken objektiflere yakalanmıştı. Eşini aldattığı ileri sürülen Asena Erkin ile Caner Erkin yollarını ayırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.